XPrime Omega kumaş oyuncu koltuğu nasıldır?

RivRivRiv

Picopat
Katılım
23 Temmuz 2021
Mesajlar
255
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
XPrime Omega kumaş oyuncu koltuğu nasıldır? İndirimle 1350 TL'ye denk geliyor. Mağazasında oturarak denedim güzel geldi. Ama uzun kullanımda ne olur bilmedeğim için kullanan ya da bilgisi olan var mı?
 
Şart değil ya. Hatta çok da istemiyom. Asıl amacım bende bel fıtığı var. O yüzden güzel bel ve boyun destekli koltuk arıyorum. Bu modellere de indirimden denk geldim. Yoksa normal bel boyun destekli ofis koltuğu da olur.
 
Şart değil ya. Hatta çok da istemiyorum. Asıl amacım bende bel fıtığı var. O yüzden güzel bel ve boyun destekli koltuk arıyorum. Bu modellere de indirimden denk geldim. Yoksa normal bel boyun destekli ofis koltuğu da olur.

O zaman ofis koltugu bakin, paraniz cebinizde kalsin bence. Model bulamazsaniz atabilirim.
 
Geç cevap için özür diliyorum, ofis koltukları ile 300 TL kadar kar elde edebiliyorsunuz sanırım. https://www.hepsiburada.com/hamle-ofis-h-23-bilgisayar-makam-koltugu-p-HBV00000V7IUW
Şu tarzlar nasıl sizce? Bel fıtığı için çok bilgim yok açıkçası ama oyuncu koltuğu bile bel fıtığı için iyi midir ki?

Ne demek reis EYVALLAH. Ondan bizim iş yerinde vardı beli çok desteklemiyordu. Bir de deri olan çok aşırı terletiyor yazın. Benzerini kullandım. 1 saate su gibi oluyorum ben :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı