Yağ kaçıran motor alınır mı?

efe_youwin

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 5 2600
GİGABYTE B450M S2H
ASUS ROG STRİX GTX 1060 GAMİNG
GAMETECH 400W PSU
BORY 8GB RAM
HP 240GB SSD
Meslek
Üniversite Öğrencisi
Merhaba arkadaşlar, ben bir ilan buldum. İlanda motor yağ akıtıyor diyor, ben de alt takımı değiştirmeyi planlıyorum, hem ucuzluğundan dolayı hem de 1 sene kullanıp satıp arabaya çevireceğim. İlan linki şudur:

Son düzenleyen: Moderatör:
istanbul içindeysen aynı motor var beyazı 23 model 2 binde falan kullanılmıyor bile 2. motorum olarak duruyor sadece egzozu yapılcak evde duruyor egzozuda orjinal düşünürsen reis.

İstanbul içindeysen aynı motor var beyazı 23 model 2 binde falan kullanılmıyor bile 2. motorum olarak duruyor sadece egzozu yapılacak evde duruyor egzozuda orijinal düşünürsen reis.

Yok kral ben artvindeyim otobüse bindirip götüreceğim zaten ama İstanbul biraz uzak kalıyor.

Yok kral ben artvindeyim otobüse bindirip götüreceğim zaten ama İstanbul biraz uzak kalıyor.

Eyvallah motor güzel motor ama aşağı 4 vites yukarı 4 vites debriyaj olmadığı için stop etme vs olmaz 1-2-3-4 aşağı 4-3-2-1 yukarı mantığında vitesi grenajları sadece kırılma yapabilir yükseltme kiti olduğu için plastik motor harici işini görür.

Şimdi bu nereden yağ kaçırdığına göre değişir.Yağ tapasından veya yağ doldurma yerinden kaçırıyorsa contalarını değişir devam edersin.Nereden kaçırdığını öğrenirsen daha iyi olur.

Sordum motor bloğundan kaçırıyormuş yağı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı