Yağ yakımı için öneriler

Exedow

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar günde 1000 kalori alıyorum. 185 boy 90 kilo 26 yağ oranım vardı birkaç gün önce. Neredeyse 0 karbonhidrat 60 yağ 90 civarıda protein alıyorum. 15 derece eğim hız 5 de 20 dakika her gün kardiyo yapıyorum. Birkaç haftada ya da ayda karın kaslarımın gözükmesini istiyorum. İyi mi kötü mü kötüyse nasıl değiştirebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar günde 1000 kalori alıyorum. 185 boy 90 kilo 26 yağ oranım vardı birkaç gün önce. Neredeyse 0 karbonhidrat 60 yağ 90 civarıda protein alıyorum. 15 derece eğim hız 5 de 20 dakika her gün kardiyo yapıyorum. Birkaç haftada ya da ayda karın kaslarımın gözükmesini istiyorum. İyi mi kötü mü kötüye nasıl değiştirebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Birkaç hafta ya da birkaç ay çok zor 3,4 ay istikrarlı bir şekilde devam ederseniz belki karın bölgesinde belirginleşme olur.

1000 kalori alman ve 16 hareketlik bir karın programına sahip olman yağ yakmana büyük engel. İhtiyacın olandan 200 300 kalori alarak ve ağırlık kaldırarak zaten yağ yakabilirsin. Boşuna hem kendine eziyet edip hem de 1000 kalori alıp sindirim sistemini yavaşlatma.

1000 kalori alman ve 16 hareketlik bir karın programına sahip olman yağ yakmana büyük engel. İhtiyacın olandan 200 300 kalori alarak ve ağırlık kaldırarak zaten yağ yakabilirsin. Boşuna hem kendine eziyet edip hem de 1000 kalori alıp sindirim sistemini yavaşlatma.

1000 kalori alıp 1 ayda yaktığım yağ ile ihtiyacım olandan 200 300 kalori az alarak yaktığım yağ aynı mı?

Ve diyet yapmayıp normalce sporumu yapsam ne olur? 6 7 aydır bu sporla uğraşıyorum ve yağ oranımı 18'e kadar indirdim. İndirdikten sonra gram dikkat etmediğim için yağ oranım bayağı arttı ondan dolayı düşük kalorili diyet uygulama gereği duydum.

1000 kalori alıp 1 ayda yaktığım yağ ile ihtiyacım olandan 200 300 kalori az alarak yaktığım yağ aynı mı?

Ve diyet yapmayıp normalce sporumu yapsam ne olur? 6 7 aydır bu sporla uğraşıyorum ve yağ oranımı 18'e kadar indirdim. İndirdikten sonra gram dikkat etmediğim için yağ oranım bayağı arttı ondan dolayı düşük kalorili diyet uygulama gereği duydum.

Yağ oranın 18 ise zaten normal. Normal yiyecek planınla idmanlarına devam etmek en mantıklısı. 1000 kalori ile beslenirsen hem gelişemezsin hem de kas kaybedersin. Üstüne de sindirim sistemin sürekli az kalori alındığından dolayı yavaşlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı