Yağ yakıp kas yapmak için ne yapılmalı?

denizbey01631

Centipat
Öncelikle merhabalar, bu konuyu yağ yakma konusunda yardım alma için açtım.
Yağ yakıp kas yapmak istiyorum.
Günlük protein ihtiyacımı gidermem için yumurta yememi öneriyorlar fakat yumurtaya alerjim var ve başka bir protein içeren birşey aklıma gelmiyor.
Yağ oranımı çok çok çok düşürmem lazım ve fit bir vücuda sahip olmayı çok istiyorum fakat günlük protein ihtiyacımı karşılayamıyorum.
Yaşım 15. 61 kiloyum boyum 1.71
Yardımcı olabilir misiniz ?

Kanka kilon gayet iyi ki 61 kiloda yağ yaksan bence çok estetik durmaz. Bence önce 70 civarlarına çıkıp daha sonrasında definasyon yaparak daha iyi ve estetik vücut elde edersin. Protein konusunda ise yumurta yiyemiyorsan, yulaf gibi ürünlere yöneleceksin ve ekstra olarak da protein tozu takviyesi alman gerekir.

Öncelikle merhabalar, bu konuyu yağ yakma konusunda yardım alma için açtım.
Günlük protein ihtiyacımı gidermem için yumurta yememi öneriyorlar fakat yumurtaya alerjim var ve başka bir protein içeren birşey aklıma gelmiyor.
Yağ oranımı çok çok çok düşürmem lazım ve fit bir vücuda sahip olmayı çok istiyorum fakat günlük protein ihtiyacımı karşılayamıyorum.
Yardımcı olabilir misiniz ?
Ton balığı, hindi füme. Erişebileceğin en kolay proteinler.

Öncelikle merhaba, bu konuyu yağ yakma konusunda yardım alma için açtım.
Günlük protein ihtiyacımı gidermem için yumurta yememi öneriyorlar fakat yumurtaya alerjim var ve başka bir protein içeren bir şey aklıma gelmiyor.
Yardımcı olabilir misiniz?

61 kilo yaşa göre ideal senin kardiyo yapıp spora odaklanman lazım ek olarak creatin alabilirsin.

Kanka kilon gayet iyi ki 61 kiloda yağ yaksan bence çok estetik durmaz. Bence önce 70 civarlarına çıkıp daha sonrasında definasyon yaparak daha iyi ve estetik vücut elde edersin. Protein konusunda ise yumurta yiyemiyorsan, yulaf gibi ürünlere yöneleceksin ve ekstra olarak da protein tozu takviyesi alman gerekir.
Skinny fat olabilir kilo=yağ değil.

Kanka günlük protein ihtiyacını karşılayamıyorsan protein tozu devreye girer yumurtaya alerjin olduğunu söylemişsin sabah kahvaltıda yumurta olmadığı için bir şey söyleyemem carb çok fazla yeme bence 50 gr civarı al öğlen tavuk yiyebilirsin çok güzel tarifler var akşamda 50 gram pirinç yanında da balık et veya tavuk yiyebilirsin ve yağı azalt şeker tüketme günde en az 4L su iç benim önerim bunlar başarılar...

Yulaf tüketiyorum zaten ama hangi aralıklarla tüketmem gerek bilmiyorum sabah kahvaltıdamı ya da başka bir zamandamı pek tercih yapamıyorum.

Kanka günlük protein ihtiyacını karşılayamıyorsan protein tozu devreye girer yumurtaya alerjin olduğunu söylemişsin sabah kahvaltıda yumurta olmadığı için bir şey söyleyemem carb çok fazla yeme bence 50 gr civarı al öğlen tavuk yiyebilirsin çok güzel tarifler var akşamda 50 gram pirinç yanında da balık et veya tavuk yiyebilirsin ve yağı azalt şeker tüketme günde en az 4L su iç benim önerim bunlar başarılar...

Günde 3L su içiyorum protein tozu tüketmememi söylüyorlar 18 yaşın altında olduğum için sizce tüketmeli miyim?

Büyük ihtimal skinny fat yoksa 61 kiloda şişman durman çok zor.

Zaten şişman durmuyorum fakat karın kısmında çok fazla yağ var buna bende anlam veremiyorum kolum bildiğiniz cılız çubuk gibi ama karnım şiş gibi ve yağ oranı yüksek.

61 kilo yaşa göre ideal senin kardiyo yapıp spora odaklanman lazım ek olarak creatin alabilirsin.

Baba tarafı komple kel şimdi kreatin alırsam bir şey olur mu ki.

Skinny fat olabilir kilo=yağ değil.
internetten araştırdım aynen skinny fat gibi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı