Yağlı mıyım?

Skinny fat dediğimiz vücut tipine sahipsiniz. Düşük karbonhidrat yüksek protein şeklinde beslenip ağırlık antrenmanı yapmanız gerekiyor.
Skinny fat nedir? Bir de benim vücut tipim endomorf mu ektormorf mu veya mezomorf mu nasil anlayabilirim?
Erkeklerde aslında iki hormonda mevcut. Normal bir erkekte testesteron hormonunun daha baskın olması gerek. Ama bazı erkeklerde östrojan yüksek olunca vücutta bazı anormallikler meydana gelir. (şişkin memeler vs.)
Peki bende östrojan yüksek mi?

Peki bende östrojan yüksek mi?

Sadece dış görünüşe bakılarak anlaşılmaz, gidip test yaptırman lazım.
@huseyinnakispro bu arada göğüslerinde fazla yağ yok eğer oradaki kasları biraz çalıştırırsan toparlanır belki. Göbeğe gelirsek biraz göbeklisin. Ben diyetisyen değilim onun için sana şunu ye şunu yap diyemeyeceğim ama ilk önce oradaki yağları biraz kasa çevirmen lazım Professional bir spor salonuna yazıl, onlar sana yardımcı olurlar. Bel çevresindede yağlanma var.

Son düzenleme:
Ben kilolu muyum, ya da balık etli miyim?

Bir de vücudumun güncel halini bir kaç sayfa önce attım. Yağlanma olmuş mu?

Dostum 1-2 ay yemek yememek için kendini tut kalanında bişi olmaz. spora gidebilcek imkanın varsa git. ilerledikten sonra bi tık daha zor oluyor vermesi şimdi bu zamanlarda kendini tut rahat edersin.

İleride bunlar boua gidiyor ben 11-12 yaşlarındayken göbeğim bir türlü örtünmezdi çok büyükdü ve göğüsümde göze çarpıyordu bayağı. Şimdi 17 yaşındayım kilom gitti 65 kilo 1.71 boyundayım göğüsüm duruyor oda spora gittiğim için kas olarak kaldı.

Hafif kilolusun yediğine dikkat etmen yeterli. Yüksek karbonhidrattan kaçın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…