Yahudileri, Nazi soykırımından korumak için uydurulmuş bir hastalık: K sendromu

Hocam o da doğru. Ama yine de bu tarz konuların nereye açılacağı büyük belirsizlik. Nereye açsan olmuyor.

Ne anlamda acaba?
Hangisini söyleyeyim ki? Ne o kadar vaktim var ne de o kadar yazmak istiyorum. Altın (G-old), petrol (O-il), elmas(D-iamond). ''İn G-O-D We Trust''. 🤷‍♀️

Hangisini söyleyeyim ki? Ne o kadar vaktim var ne de o kadar yazmak istiyorum. Altın (G-old), petrol (O-il), elmas(D-iamond). ''İn G-O-D We Trust''. 🤷‍♀️
İyi kodlamaymis. 😄
@Traviss Bickle nerelerdesin İrfan ya? Konuşamıyoruz bak, olmuyor böyle. 😄 Sen ne düşünürsün bu konu hakkında?

Yok hocam, şahsi adıma konuşuyorum. Detaylı bilgilere sahip değilim, İrfan da değildir diye düşünüyorum. Sohbet havası olsun diye etiketledim. 😀
Derin konular. Her milletin iyisi var kötüsü var tabii. Ama bu yahudilerden çıkan bir azınlık var ki dünyaya bela oldular. Elimizde net kanıt yok tabii. Ama şirketlerinin devletlere ve insanlığa zararları falan ortada. Görüyorsunuz yani. En azından bariz ortada olanı söyleyebilir buna da komple teorisi diyen çıkarsa bilmiyorum artık. Afrika'da elmas Ortadoğu'da petrol çıkaran şirketlerin sahibi ben değilim herhalde. 🤷‍♀️

Ben de değilim.😀
Kullandığımız sampuandan tutun her haltta bunların parmağı var. Ekonomi yönünden dunyaya kafa tutuyorlar.
Keşke tek dertleri para olsaydı. Artık başka şeyler de istiyorlar. Artık saklamıyorlar bile. Dünyaca ünlü ekonomi toplantıların da ve dergilerin de açıkca söylüyorlar. Sonra akıllının biri gelip komplo teorisi diyor. Neyse çokta umrumda değil. Ben yaşadım yaşayacağım kadar. Burada kalmış 40-50 yılım daha var. İnsana benzer ve insanca yaşayabilecek son nesiliz. Keyfini çıkarın.

Keşke tek dertleri para olsaydı. Artık başka şeyler de istiyorlar. Artık saklamıyorlar bile. Dünyaca ünlü ekonomi toplantıların da ve dergilerin de açıkca söylüyorlar. Sonra akıllının biri gelip komplo teorisi diyor. Neyse çokta umrumda değil. Ben yaşadım yaşayacağım kadar. Burada kalmış 40-50 yılım daha var. İnsana benzer ve insanca yaşayabilecek son nesiliz. Keyfini çıkarın.
Hocam sizin teoriler iyi yalnız. Ufak bahsedebilir misiniz rica etsem? Gelecekte insanları neler bekliyor? Ya da bunlarin Yahudiler ile ne alakası var? Bu arada doğru diyorsunuz, Türkiye'nin batı kısmında yaşıyorum. Buraya bile gelip otel yapanlar dolu. 😀

Hocam sizin teoriler iyi yalnız. Ufak bahsedebilir misiniz rica etsem? Gelecekte insanları neler bekliyor? Ya da bunlarin Yahudiler ile ne alakası var? Bu arada doğru diyorsunuz, Türkiye'nin batı kısmında yaşıyorum. Buraya bile gelip otel yapanlar dolu. 😀
Yahudilerle ilgisi şu doğrudan yahudilerle alakasını kanıtlayamayız. Mesela ama şirketleri var bunların. Bizde bu şirketlerin yaptıklarına bakarak bir şeyler tahmin edebiliyoruz. Çünkü bu şirketlerin açıklamaları var. Bu şirketlerin iştirakları ve alt şirketleri var. Yani takip ettiğinde az çok fikir sahibi olabiliyorsun. Mesela tamamen alakasız insanların omuz omuza ya da başka türlü fotoğrafları var. Şimdi biz bu insanlara bir şey dediğimizde havada kalıyor. Çünkü adamın biri çıkıp ya ne abartıyorsun bu bir maskeli balo ya da ama bu bir tiyotro ne ayini falan diyor. Diğeri tamamen iş görüşmesi yüzünden diyor. Yani havada kalıyor. Onun için çok girmek istemiyorum. Çünkü kanıtlayamıyoruz.

İkincisi bunların çeşitli ekonomik forumlarda ya da dergilerde doğrudan anlattıkları şeyler var. Yani istekleri var ve bunun için çabalıyorlar. ''The Great Reset'', ''Ajanda 2030'' bunlardan bazıları. Bazı şirketlerinin yakın zamanda aldıkları patentlere bakarsan insan fizyolojisi üzerinde ciddi değişimler meydana getirmek istediklerini anlıyoruz ama tabii kanıtlayamazsın havada kalıyor. Şöyle düşün bir adam çıkıp diyor ben her yere kamera taktırcam suç sıfıra inecek. Ne güzel. Ama her yerde kamera olması her zaman izleneceğin anlamına da gelir. Yani bazı insanlar olayın öteki tarafına bakmayı hep reddediyor. Öteki tarafından bahseden insanları cahil, aptal ve komplocu ilan ediyorlar. Ama bu şirketler melek değil diyoruz. Bugüne kadar yaptıkları yapacaklarının göstergesidir. Ciddi anlamda aklımızla oynuyorlar.

İnsan fizyolojisinden kastımda ''yapay et'' ve ''transhümanizm'' akımıdır. İlerde pedofili ve yamyamlık ya da vampirliğin normal kabul edileceğini düşünüyorum. Çünkü çok ciddi bir propagandaya start verilmiş bunu görüyoruz. Artık dizilerde bunlar alaya ve şakaya vuruluyor. Yani midemiz bile bunlanmıyor sadace gülüyoruz. Hatta hayran olanlarımız bile var.

Son düzenleme:
Doğru en çok tarih konuları ile boş yapılıyor ama bu geçerli bir neden değil bence. Boş insan her yerde boş yapabilir. Bir bölümün açılmamasının daha özel bir nedeni olmalı.

Hocam dediğim şey geçerli bir sebep.
Ufak çocuklar yüzünden çok tartışma çıkıyor. Neredeyse her tarih konusunda böyle oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı