Yahudileri, Nazi soykırımından korumak için uydurulmuş bir hastalık: K sendromu

Yahudilerle ilgisi şu doğrudan yahudilerle alakasını kanıtlayamayız. Mesela ama şirketleri var bunların. Bizde bu şirketlerin yaptıklarına bakarak bir şeyler tahmin edebiliyoruz. Çünkü bu şirketlerin açıklamaları var. Bu şirketlerin iştirakları ve alt şirketleri var. Yani takip ettiğinde az çok fikir sahibi olabiliyorsun. Mesela tamamen alakasız insanların omuz omuza ya da başka türlü fotoğrafları var. Şimdi biz bu insanlara bir şey dediğimizde havada kalıyor. Çünkü adamın biri çıkıp ya ne abartıyorsun bu bir maskeli balo ya da ama bu bir tiyotro ne ayini falan diyor. Diğeri tamamen iş görüşmesi yüzünden diyor. Yani havada kalıyor. Onun için çok girmek istemiyorum. Çünkü kanıtlayamıyoruz.

İkincisi bunların çeşitli ekonomik forumlarda ya da dergilerde doğrudan anlattıkları şeyler var. Yani istekleri var ve bunun için çabalıyorlar. ''The Great Reset'', ''Ajanda 2030'' bunlardan bazıları. Bazı şirketlerinin yakın zamanda aldıkları patentlere bakarsan insan fizyolojisi üzerinde ciddi değişimler meydana getirmek istediklerini anlıyoruz ama tabii kanıtlayamazsın havada kalıyor. Şöyle düşün bir adam çıkıp diyor ben her yere kamera taktırcam suç sıfıra inecek. Ne güzel. Ama her yerde kamera olması her zaman izleneceğin anlamına da gelir. Yani bazı insanlar olayın öteki tarafına bakmayı hep reddediyor. Öteki tarafından bahseden insanları cahil, aptal ve komplocu ilan ediyorlar. Ama bu şirketler melek değil diyoruz. Bugüne kadar yaptıkları yapacaklarının göstergesidir. Ciddi anlamda aklımızla oynuyorlar.
Yani, bu açılardan da bakılabilir elbet. Ama bunu sadece Yahudiler yapmıyor ki, çoğu devlet gizli çalışmalar yürüyor. Paradigma değişimi konusunda çok haklısınız, insanlar olaya sadece bir yönden bakıyor. Başka bir ihtimal olması hiç akıllarına gelmiyor. Hocam söyleyin gitsin, çip mi takacaklar? 😂

Keşke tek dertleri para olsaydı. Artık başka şeyler de istiyorlar. Artık saklamıyorlar bile. Dünyaca ünlü ekonomi toplantıların da ve dergilerin de açıkca söylüyorlar. Sonra akıllının biri gelip komplo teorisi diyor. Neyse çok da umrumda değil. Ben yaşadım yaşayacağım kadar. Burada kalmış 40-50 yılım daha var. İnsana benzer ve insanca yaşayabilecek son nesiliz. Keyfini çıkarın.

Hocam öyle bir durum söz konusu değil.
Emin olun ileride daha iyi yaşam standartları olacak.
Hatta şunu söyleyeyim insanlar ölümsüzlüğü dahi bulacak.
Yani son nesil olduğumuzu düşünmüyorum.

Açıkçası ben de bu fikre katılıyorum, daha doğrusu böyle olacağına inanmak istiyorum. Ama dediğim gibi her şeye tozpembe bakamayiz hayatta, hele böyle bir dönemde.

Yani, bu açılardan da bakılabilir elbet. Ama bunu sadece Yahudiler yapmıyor ki, çoğu devlet gizli çalışmalar yürüyor. Paradigma değişimi konusunda çok haklısınız, insanlar olaya sadece bir yönden bakıyor. Başka bir ihtimal olması hiç akıllarına gelmiyor. Hocam söyleyin gitsin, çip mi takacaklar? 😂
Mesele çip takması değil ki. Sana çip takar der ki sana ben senin sağlığını düşünüyorum. 7/24 bütün bilgilerini alır. Adam ürettiği telefonda bile sana özel reklam gösteriyor. Yarın öbür gün düşünce ve duyguların üzerinde oynamayacağını nasıl emin olabilirsin? Bugün ölen yakınlarımızla bile bizi konuşturabiliyorlar. Yarın ölen babanın hologramıyla konuştuğunda etkilenmeyecek misin? Çöplükten geçeceksin. Sana cennet gibi gelecek. Bugün VR teklonojiyle bile yapılıyor. Yarın bu küçülüp beynine takıldığında ne olacak? Bunları senin alehine kullanmayacaklarından ne kadar eminiz?
Seni neden ölümsüz yapsın ki? Sen kimsin ki? Sana verdikleri değer ne ki? Bugün ''Adem Yıldız'' olarak devletin öyle ya da böyle sana değer veriyor. Varlığın, yaşam hakkın, üreme hakkın bunların hepsini koruyor. Peki şirketlerin umrunda mı bu haklar? Ya da ne kadar değerlisin. Bence ellerinde olsa ''Adem Yıldız'' olarak senin yok olmanı isterler. Çünkü onlara hiçbir faydan yok. Yapacakları bir robot daha faydalı. Hiçbir insanı yanları yok, diyorum sana.

Emin olmadığımız için konuşuyoruz ya zaten hocam. Peki, neden böyle bir şey yapsınlar?
Neden yapmasınlar? Çünkü artık tehditsin onların gözünde. Eskiden tarlayı süren ineği kontrol edecek adam lazımdı. Eskiden şatolarını kuracak adam lazımdı. Kapılarında bekçi lazımdı. İnsan lazımdı kısaca. Artık devir değişti. Her şey dijital. Tamamen robotlardan kurulu bir fabrika insanların çalıştığı fabrikadan daha avantajlı. Bilgi çağında her şeyi bilip öğrenen insanlar bilgi ve bilişim seviyesi artan insanlar yarın kurduğum bu düzene itiraz etmiyecekler mi? Eşkiyalığıma ses çıkarmıcaklar mı? Çıkarakcaklar. Onun için seni uyutmaları ve yavaş yavaş gebertmeleri gerekiyor. Seni insan yapan her şeyi elinden alırlarsa o zaman ses çıkaracak kimsede olmaz. Artık sana ihtiyaçları yok. Ölüp gitsen daha mutlu olurlar. Çoğalıp durmandan da baya rahatsızlar. Bakıyorsun insan nufusu aşağı insan nufusu yukarı. Bütün kotuluklerın anası insan nufusu sankı. Böyle gösteriyorlar. Google'ye bile yazsan insan nufus artıs hızı azalıyor. Çeşitli makaleler ve istatistikler ortada. Ama bunların propaganda kanallarında her gün 16 milyar olcaz, 32 milyar olcaz. Nufus artıs hızı cok tehlıkelı goygoyu.

Neden yapmasınlar? Çünkü artık tehditsin onların gözünde. Eskiden tarlayı süren ineği kontrol edecek adam lazımdı. Eskiden şatolarını kuracak adam lazımdı. Kapılarında bekçi lazımdı. İnsan lazımdı kısaca. Artık devir değişti. Her şey dijital. Tamamen robotlardan kurulu bir fabrika insanların çalıştığı fabrikadan daha avantajlı. Bilgi çağında her şeyi bilip öğrenen insanlar bilgi ve bilişim seviyesi artan insanlar yarın kurduğum bu düzene itiraz etmiyecekler mi? Eşkiyalığıma ses çıkarmıcaklar mı? Çıkarakcaklar. Onun için seni uyutmaları ve yavaş yavaş gebertmeleri gerekiyor. Seni insan yapan her şeyi elinden alırlarsa o zaman ses çıkaracak kimsede olmaz. Artık sana ihtiyaçları yok. Ölüp gitsen daha mutlu olurlar. Çoğalıp durmandan da baya rahatsızlar. Bakıyorsun insan nufusu aşağı insan nufusu yukarı. Bütün kotuluklerın anası insan nufusu sankı. Böyle gösteriyorlar. Google'ye bile yazsan insan nufus artıs hızı azalıyor. Çeşitli makaleler ve istatistikler ortada. Ama bunların propaganda kanallarında her gün 16 milyar olcaz, 32 milyar olcaz. Nufus artıs hızı cok tehlıkelı goygoyu.
Hocam söyledikleriniz gayet mantıklı şeyler de ne bileyim. Bütün bunlar para, hırs, mevki ve daha iyi olmak için mi? Eğer öyleyse daha insancıl çözümler de bulunabilir gibime geliyor.

Hocam söyledikleriniz gayet mantıklı şeyler de ne bileyim. Bütün bunlar para, hırs, mevki ve daha iyi olmak için mi? Eğer öyleyse daha insancıl çözümler de bulunabilir gibime geliyor.
Değil işte değil para için değil. İktidarları için ve şeytani başka bir şey için. Onların mantıgı senın benım gıbı degıl. Onlar kendını farklı bir kandan ve insan-insan olmayan bir şeyin çocukları gibi görüyor. Üstün görüyor. Yoksa para için bu kadar motivasyon imkansız yani. Ama işte kanıtlayamıyoruz. Kanıtlayamadığımız içinde çok detaya girmek istemiyorum. Sonuçta adamlar bir toplantı yapıyor. Masada ölü bebek oyuncakları, çeşitli sembolizmalar, imalar ve ayinler. Ama bunları kanıt olarak sunamıyorsun. Çünkü biri gelir ve der abartıyorsun bu bir konsept der. Bir şey diyemezsin. Neyse böyle işte. Kendi araştırmanı yapabilirsin. İnanıp inanmamak özgürsün. Herkesi dinle herkesin fikrini al. Sonra kendi mantıgınla hareket et, derim.

Değil işte değil para için değil. İktidarları için ve şeytani başka bir şey için. Onların mantıgı senın benım gıbı degıl. Onlar kendını farklı bir kandan ve insan-insan olmayan bir şeyin çocukları gibi görüyor. Üstün görüyor. Yoksa para için bu kadar motivasyon imkansız yani. Ama işte kanıtlayamıyoruz. Kanıtlayamadığımız içinde çok detaya girmek istemiyorum. Sonuçta adamlar bir toplantı yapıyor. Masada ölü bebek oyuncakları, çeşitli sembolizmalar, imalar ve ayinler. Ama bunları kanıt olarak sunamıyorsun. Çünkü biri gelir ve der abartıyorsun bu bir konsept der. Bir şey diyemezsin. Neyse böyle işte. Kendi araştırmanı yapabilirsin. İnanıp inanmamak özgürsün. Herkesi dinle herkesin fikrini al. Sonra kendi mantıgınla hareket et, derim.
Hocam gece gece korkuttunuz vallahi. 😳 Sağ olun, güzel sohbetti ama yarın sınav var. Biz masumuz sonuçta.😂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı