Yakışıklı olmak nasıl bir duygu?

Ergenlikte olduğumuz için dış görünüşümüze çok dikkat ediyoruz. Ben 20 yaşında senin gibi yakınan birisini görmedim😀 bu zamanlarda sevgili yapmanın ne kadar saçma olduğunu biliyor muydun? Zaman kaybı... Derslerini kesinlikle etkiler, erken olgunlaştırır (berbat bir şey), yanlış yollara saptırabilir. Büyüyünce "ben ne yapmışım" diye düşününce kendinden utandırır. Yani tavsiyem hormonlarını dizginle ve ergenlikte sevgili yapmak gibi bir hataya düşme. Bu dış görünüşümüzün üstüne bu kadar düşmemizin sebebi karşı cinse kendini beğendirme çabası😀 Başka bir şey değil. Kaç yaşındaydın bu arada?
Cahilce bir öneri.

Basitçe hesaplama yapalım 100 kişinin karşısındayız bu çok yakışıklı kendinde kusur arayan egoist kişi ve ben bir yerde insanlara görünelim belki onu 5-10 kişi beğenmeyecek vs. sence beni kaç kişi beğenmeyecek?
Dostum ne önemi var? Hayatında gelip geçici insanların seni çirkin ya da güzel bulup bulmamasının ne önemi var. Sen hayatında, seni tanıyan insanlardan ibaretsin. Onların, senin onlara verdiğin değer kadar değerlisin ve varsın. Sana değer veren insanların, senin tipinle ya da nasıl göründüğünle ilgilenmiyor ve önemsemiyor, önemli olan şey budur.

Ergenlikte olduğumuz için dış görünüşümüze çok dikkat ediyoruz. Ben 20 yaşında senin gibi yakınan birisini görmedim😀 bu zamanlarda sevgili yapmanın ne kadar saçma olduğunu biliyor muydun? Zaman kaybı... Derslerini kesinlikle etkiler, erken olgunlaştırır (berbat bir şey), yanlış yollara saptırabilir. Büyüyünce "ben ne yapmışım" diye düşününce kendinden utandırır. Yani tavsiyem hormonlarını dizginle ve ergenlikte sevgili yapmak gibi bir hataya düşme. Bu dış görünüşümüzün üstüne bu kadar düşmemizin sebebi karşı cinse kendini beğendirme çabası😀 başka bir şey değil. Kaç yaşındaydın bu arada?

Dostum sen konuyu yanlış anlamışsın.

Gençliğini çocukça geçir🙂 genç olgunlaşmak kadar kötü bir şey yok biliyor musun? Berbat bir şey...
Sevgili yapınca olgunlaşmış mı oluyorsun?
Sevgili yapma ders çalış, sevgili yapma yanlış kararların için pişmanlık hissedersin, sevgili yapma şu olur. Ne yapsın 30 yaşında hiç bir tecrübesi olmadan görücü usulü mü evlensin (örnek)?

Dostum ne önemi var? Hayatında gelip geçici insanların seni çirkin ya da güzel bulup bulmamasının ne önemi var. Sen hayatında, seni tanıyan insanlardan ibaretsin. Onların, senin onlara verdiğin değer kadar değerlisin ve varsın. Sana değer veren insanların, senin tipinle ya da nasıl göründüğünle ilgilenmiyor ve önemsemiyor, önemli olan şey budur.

Bana değer veren bir insan yok. Böyle güzel sözler falan söylüyorsunuz ama gerçekte öyle değil hiçbir şey bunu sizde biliyorsunuz.

Sevgili yapınca olgunlaşmış mı oluyorsun?
Sevgili yapma ders çalış, sevgili yapma yanlış kararların için pişmanlık hissedersin, sevgili yapma şu olur. Ne yapsın 30 yaşında hiç bir tecrübesi olmadan görücü usulü mü evlensin (örnek)?

Ben "ergenlikte" diye belirttim. Tabii ileride sevgilisi olacak. Ama konuyu yanlış anlamışım zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı