Yakışıklı olmak nasıl bir duygu?

Çirkin ezik bir insanım sadece merak ediyorum yakışıklı olmak nasıl bir duygudur arkadaşlar?

Bakımına dikkat edip spor yapan birinin tipinin düzelmeme ihtimali çok düşük. Kendimden örnek vereyim 8.sınıfta aşırı çirkin biriydim oldukça da komik duruyordum. Aradan 2 yıl geçti şu an 10.sınıfım ve tipim büyük oranda iyi bir hale geldi. 8.sınıfta ki halimden geriye eser kalmadı bayağı değiştim. Ha aşırı yakışıklı biri miyim? Hayır ama iyi bir tipim var. Bu kısım biraz da sizin kendinize bakış açınızla alakalı.

Bence bu kişisel bir şey birine göre sen yakışıklısındıt birine göre çirkin ama bazen genel bir durum olabiliyor sizin ki büyük ihtimalle kişiseldir illaki yakışıklı olduğunuzu düşünen birileri vardır.

Düzeltemeyeceğiniz bir şey için hiç kafanızı yormayın. Rahat olun. Sizi seven insanların sözlerine değer verin. Bu dediklerimi yaparsanız zaten bu tür soruları kendinize sormazsınız.

Bu ego olmuyor mu şimdi?

Ego denemez insanların kendine bakış açısıyla alakalı kendine çirkin veya ortalamanın altında demesi gerekmiyor ortalama üstündeyse üstündedir hem zaten kendisinin de dediği gibi bir sürü insan bakım yapmıyor bakım yapılarak kolayca ortalamanın üzerine çıkılabilir

E olmuyor ne alaka? Üstündeyim doğruya doğru kusura bakma da aydan aya duş alan adam ile kendimi kıyaslayacak değilim, şu ülkedeki erkeklerin yüzde doksanı bakım yapmadığı için çirkin.

Ortalamanın üstü nedir hocam? Güzellik görecelidir bunun ortalaması çıkarılamaz kimine göre çirkin kimine göre yakışıklısınız.

Normal insanız iste ne sandın yakışıklıyız diye bütün kızlar üstümüzemi atlicak bi burak özçıvit de olsak para yok o yüzden kezbanlara kalma korkusu oluşuyo

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı