Jkeaasd
Hectopat
estağfurullah helal olsun, teşekkür ederim dostum <3Banada 8 yıllık dostum böyle bir iftira attı. Çocuğun hayatında ilk kez sevgilisi olmuş çocuk ilgi göstermeyi falan gram bilmiyor ve göstermiyor da, işte kızla ben önceden konuşuyordum sonra kızla eski dostum sevgili oldular. Kızla konuşurken Çocuktan ayrılsam haberi olmayacak dediği zamanı hatırlıyorum ve kız ilgi görmeyince ayrıldı. Kızla konuşuyorum diye ben ayırmışım diye iftiralar atıldı. Böyle olaylar artınca tüm okuldan kendimi soyutlamak adına 8. Sınıfta açığa geçtim. Ve sonuç olarak gecelere kadar oturup konuştuğum ne arkadaş ortamım kaldı ne de cafelerde oturup nargile içtiğim ortamlarım kaldı. Karakolluk olayım oldu bir kişi bile yazıp sormadı. Benimde kızlarla muhabbetim iyi daha samimi geliyorlar ama türkiyede malum **cı diye iğrenç bir şey çıkardılar. Sana verebileceğim tavsiyeler şunlar, erteleme. Gerekirse üzül, kırıl ama erteleme. Biriyle tanışmak istiyorsan tanış. Yarın bir gün başkası tanışmak istediği zaman o kızla ertelediğin için pişman olursun. Pişmanlık üzülmekten daha kötü. 2. Tavsiyem ise güvenin olmasa bile aciz gözükme. Blöf yapmayı bil. Bir kızla konuşuyorken hayatında bir tek o olsa dahi bir kişi varmış gibi davranma. 3. Tavsiyem, ilişki bitirmeyi, sohbet bitirmeyi bil. Herşey iyi hoş güzel biriyle konuşuyorsun ve muhabbet sıkmaya başladı. Muhabbeti ilk sen kapat. Emin ol bunu yaptığın zaman karşı tarafa kendini bekletmeye başlayacaksın. İnsanlar muhabbeti kapatan, terk eden kişilere bağlı olmaya meyillilerdir. Evde tek başınayken kişisel gelişim videoları izleyip motive et kendini. Bende tekim. Aynı şeyleri yaşıyorum. Saatlerce ekran başındayım. Sana önerebileceğim bazı kitaplar var. Onları okuyabilirsin. Yada video olarak HALUK TATAR kişisel gelişim videoları izleyebilirsin. Emin ol bunların sana kısa vaadede olmasa bile uzun vadeli kendine yatırım yapmış olursun. Yazım biraz uzun oldu. Vaktini boşa aldıysam hakkını helal et. Benim verdiğim tavsiyeler daha çok 2-3 arkadaş edindikten sonra yapılabilir. Onun dışında özgüvenli ol. Kaybedeceğini kaybetmişsin. Elinde olmayan şeyi kaybetmekten korkma. Özgüven öldürmez ama güvensizlik öldürür. İyi geceler dostum. Hakkını helal et.
Peki onlar içiyor mu? 14 yaşında sigara tamamda alkolü nasıl alıyorlar?
Evet çoğuu, Ankara'da yaşıyorum pek yaşa bakmıyorlar burada, AVM'lerden kolayca alınabiliyor.