Yalnızım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
15
Arkadaşlar, belki de çoğu insanın aynı ruh halini paylaşıyorum. Şöyle anlatayım, çocukken babam uzun yol kaptanıydı ve evde olmazdı. Abim de 6 yıl üniversite okuduğu için ortaokuldan bu zamana kadar hep yalnızdım. Yalnızlığa alışığım ama son 1 yıldır okula gitmeyeli dışarı çıkmayalı çok moralim bozulur oldu. Özellikle bilirsiniz lise ortamını güzel olur ama şu an maksimum arkadaşlarla DC ve wp hariç başka yerlerden konuşamıyorum.

Dışarı çık gez diyeceksiniz haklısınız yapmaya çalışıyorum ama malum turistlerden para kazanayım diye kışın iyice virüsü batıran devletimizin belirlediği saatler hep erteletiyor. Dersim bitmeden yasağım kalkıyor ve anında dışarıya çıkmak istemiyorum. Keza aynı şekilde arkadaşlar buluşsalar da beni çağırmazlar, ben toplu buluşalım dediğimde satarlar. Tek tek bile buluşmadım.

Büyük ihtimalle üniversite sınavı yüzünden derslerde gelecek yüzünden darlıyor, hatta bayağı darlıyor. Hedefim ilk 50.000 ama zor olduğunu biliyorum ama korkmuyor değilim. Bu moral bozukluğum ders çalışmamı da engelledi. Normalde derslerim iyidir hatta mf seçtim. Ama derse ne zaman otursam hep içim engelliyor ve bunalıyorum, hemen dersi kapatıyorum. Yavaş yavaş kendimi ısındırıyorum galiba yavaş da olsa işe yarıyor ve 1.5 sene zamanım kaldı sınava.

Önerilere açığım.

Ben de aynı durumdayım. Canınızı sıkmayın bazı hobiler öğrenmeye çalışın. Örneğin ben elektronik ile ilgili devreler yapıyorum. Sınıf arkadaşlarım dışında hiçbir arkadaşım yok. Maalesef kaliteli insan kalmadı artık.

Zirve yalnızlar içindir.

Diyelim kendimizi avutalım bari.

Sınava daha çok zamanın var ve 50 bine girmek sandığın kadar zor değil, gözünde büyütme. Üniversite döneminde bence rahatlayacaksın, şu anlık sınava odaklanmaya ve alabildiğin kadar yüksek puan almaya çalış, şimdiki arkadaşlarının çoğuyla muhtemelen üniversiteye geçtiğinde görüşmezsin bile, 3-4 yıl arkadaş kalacağın insanların moralini bozmasına ve geleceğini etkilemesine izin verme, sonuçta daha genç insansın ve önünde uzun bir ömür var.

Yalniz Kurt'um ben arkadasim olmasin daha iyi temiz arkadas bulmak zor. Ben kendimle arkadasim velara aşkım var mutluyuz ne yapacaksın arkadas yahu.

Ben de aynı durumdayım. Canınızı sıkmayın bazı hobiler öğrenmeye çalışın. Örneğin ben elektronik ile ilgili devreler yapıyorum. Sınıf arkadaşlarım dışında hiçbir arkadaşım yok. Maalesef kaliteli insan kalmadı artık.

Aynen kalmadi, yalniz takilmak daha iyi.

Seveceğiniz bir etkinlik varsa onu yapın, az çok kendinizi tanıyorsunuzdur zaten. Neyi sevip sevmediğinizi bildiğiniz için sevdiğiniz bir etkinliği yapabilirsiniz.

Ben de aksine yalnızlığı severim. Çok daha iyi, kafa dinleyebiliyorsun en azından. Rahatsız eden de yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı