Yalnızım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Begendigim"den kastınız ne açabilir mısınız birazcık daha.
Aslında oldukça açık.
1610661122550.png

O dönemlerde niye insanlar süper cinsel organ kontrolüne sahiptide tecavüz mü etmiyorlardı, para ihtiyaçları yok muydu da para için kimseyi öldürmüyorlardı. Hocam dünya hiç değişmedi ama o zaman böyle adli bilimler ve basın tarzı şeyler olmadığı için böyle olaylar açıklığa kavusturulamiyordu. Hatta o zamanlar daha kötüydü çölün ortasında biri bir adamı bıçaklasa kim onun yaptığını anlayacak ki. Eskiler böyle olayları kayıtlara geçirmediler. Insanoğlunun olduğu yerde sorun vardır hocam ama bu kendimi eve kapatın tüm insanlardan izole olayım demek değil tam tersine bu doğru insanı bulmalıyım güvenebileceğim kişiyi bulmalıyım demeli.
@Ella Freya hatta direkt hocam probleminizi çözmek değil, çözümün kendisi olmak isterim Instagram kullanıyor musunuz?

Hocam izole olmak değil ki amaç yalnız yaşamayı öğrenebilmek güvenebileceğin insanı bulana dek yalnız yaşarım daha iyi, benim de bir sürü arkadaşım var 3 4 tane yakın arkadaşım var her gün konuşuruz ama konu güvene gelince sorun yaşanıyor o yüzden ben güvenebileceğim insanı bulana dek yalnız yaşarım. Yalnız yaşamaktan kasıt yalnız olmak değil kendi sorunlarımı kendim çözerim ailemden başkasına güvenmem gibi insanlardan izole olmak çok saçma bir düşünce.

O dönemlerde niye insanlar süper cinsel organ kontrolüne sahiptide tecavüz mü etmiyorlardı, para ihtiyaçları yok muydu da para için kimseyi öldürmüyorlardı. Hocam dünya hiç değişmedi ama o zaman böyle adli bilimler ve basın tarzı şeyler olmadığı için böyle olaylar açıklığa kavusturulamiyordu. Hatta o zamanlar daha kötüydü çölün ortasında biri bir adamı bıçaklasa kim onun yaptığını anlayacak ki. Eskiler böyle olayları kayıtlara geçirmediler. Insanoğlunun olduğu yerde sorun vardır hocam ama bu kendimi eve kapatın tüm insanlardan izole olayım demek değil tam tersine bu doğru insanı bulmalıyım güvenebileceğim kişiyi bulmalıyım demeli.
@Ella Freya Hatta direkt hocam probleminizi çözmek değil , çözümün kendisi olmak isterim instagram kullanıyor musunuz ?
Evet kullanıyorum, @scgokoglu.
Güzel günler dikenli yollardan geçer @Ella Freya sabret. Güzel arkadaşlıklar edinmeye çalış, oyunlar oyna ve oyunlardan arkadaş da edinebilirsin. Bende arkadaş konusunda çok yalnızdım ana şu an az ama öz arkadaşlarım var ve 4 arkadaşım var sadece. Yalnızlık hissetmiyorum çünkü düzgün 2 kişi dengesiz 20 arkadaştan iyidir.
11 yıllık ilkokul 1'den kalma arkadaşım hiçbir zaman iletişimimi kesmedi sağolsun diğerleri gibi 8 yıl sonra satmadı aksine belkide bir ömürlük arkadaşlık koydu. Az önce onunla keyifli geçirdiğim birkaç saat oldu. Özellikle eski dostların değerini bilin, genele söylüyorum.
Dinimizde de Irkımızda da arkadaşlık ve dostluk cok önemlidir. Peygabmeberimiz'in (s. A. V.) Hz. Ömer, Hz. Osman, Hz. Ali, Hz. Ebu-bekir, Hz. Hatice gibi dostları olmasaydı İslam bu kadar yayılır mıydı? Ya Mustafa Kemal'in kazım karabekir gibi arkadaşları olmasa biz kazanabilir miydik kurtuluş savaşını? Peki Cengiz Han babasının yakın (adını unuttum) arkadaşı olmasa Moğol imparatorluğu kurulur muydu?
Ya Timur, Emir Hüseyin olmasa idi Timur Devletini kurabilir miydi? Alp Er Tunga Acem kralından kurtulabilir miydi onu koruyan dostları olmasa? Lütfen kendi yalnızlığınızı avutmak için yalnızlığı normalleştirmeyin.
İslamiyetten önce Arabistan, Texas'dan beterdi onu biliyoruz. Müslümanım ama 2021 yılında İnstagram'dan tanıştığın kıza karşılık 3 yıllık arkadaşını geri plana atan devirde olduğumuz için onları saymak olumlu olmaz.

Ha illaki dersen bu bahsettiğim 11 yıllık arkadaşımla herşeyi yaparım. Senin bahsettiğin uzun soluklu arkadaşlık ama önemli olan yeni en fazla 2 senelik insanlara güvenimin bitmesi.
Katılmıyorum. İyi bir arkadaş bulduktan sonra elbette arkadaşlık çok güzel. Ancak maalesef günümüzdeki insanlar bilgisayar başına geçip PUBG oynayıp sövmekten başka bir şey yapmıyor. Ancak böyle davranmayan insanlar da var. Onlara saygım sonsuz.
Yanlış, 14 yaşındaki çocuk elbet yanlış yapacak. Yanlışı düzeltmenin en kolay yolu çocuğa anne babasının terbiye vermesidir. Siz böyle tüm bilgisayar kullanan insanlara genelleme yaparsanız günün birinde teker teker nefret edilen birisi olursunuz.
Bir de kızlarla arkadaş olmayı dene genelde erkeklerle arkadaş olamayanlar kızlarla başarılı arkadaş olurlar.
Var gene aynı şekilde lise 1'den kalan iyi bir insandır arkadaş niyetine İnstagram'dan birşeyler paylaşırız. Hatta bak bu kız güzelmiş deyip çok attığım oldu. 9. sınıfta beni sevmezdi ama ciddi anlamda stratejik hamlelerimle arkadaş yaptım.

Sormadan söyleyim sevgili anlamında üniversite harici düşünmüyorum çünkü gerçekten gereksiz ve para israfı. Ergenliğin ortasındaki kızın triplerini ailesi ile değil kendim uğraşmak istemiyorum.

Zaten tam 1 sene önce reddedildim acısını 5 ayda anca dindirdim. Güzel kızdı bende çok iyi değildim anlarsınız ama onun sayesinde 13 KG verdim ve saçımı değiştirdim. Tecrübelendirdi beni arkadaşız ama yazmam sosyalden vs.
Zirve yalnızlar içindir.
Avutmak değil, harika bir cümle.
Sınava daha çok zaman var. Sıkı çalışırsan rahat rahat 50 bine girersin. Hatta geçersin.
İnşallah hedef Ankara içi yazılım mühendisliği İngilizce :)
Ben etrafıma beğendiğim kızın resimlerini koyuyorum. İyi geliyor. Kendimi yalnız hissetmiyorum. 1 tane bile arkadaşım yok.
Bu arada ilişki anlamında beğendiğiniz kız mı yoksa internetten gördüğünüz kızları mı? Anlamadım bende :D Bir de insanlar görünce garipsiyor mu ailen vs?
Not günlük dizi izlerim şuan The Queen's Gambit ve Lucifer bakıyorum. Prison Break tarzı efsane dizilere ara verdim sebebi bitmesini istememem :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı