Yalnızlık

Bugün doğum günüm ve şu ana kadar 4-5 kişi kutladı. Biri kız arkadaşım diğer 3-4 kişi ise normal arkadaşlarım. En yakın dediğim arkadaşım bile kutlamadı. Unutmadan söyleyeyim uygulamalar da kutladı.
Doğum günün kutlu olsun. Şaşırdım açıkçası, ilk defa sevgilisi olup yalnız olduğunu düşüneni gördüm. Benim sevgilim olsa, hiçbir şekilde yalnızlık çekmezdim herhalde.

Yalnız hissetme ayrıca, bir sorun olduğunda aç buraya konu, halledelim 😎.

Üç-dört kişinin kutlaması sizce de gayet doğal değil mi? İnsanlar unutmuş olabilir, "insanlık hali" deyip (doğum gününüzü kutlamak zorunda olmasalar dahi) geçmek gerekiyor.

Şahsen çok da yalnız olma durumu sezemedim, biraz abartıyorsunuz. Bu arada doğum gününüzü kutlarım, nice senelere.

İlk öncelikle doğum günün kutlu olsun. Keşke benimde ailem ve arkadaşlarım öyle olsa. Bende istiyorum ki kimse kutlamasın norma bir gün gibi geçsin o gün niyeyse böyle istiyorum. Aga kendini hiç üzmeye gerek yok. Hem zaten arkadaşlarına söylemediysen nereden bilsinler.

Bugün doğum günüm ve şu ana kadar 4-5 kişi kutladı. Biri kız arkadaşım diğer 3-4 kişi ise normal arkadaşlarım. En yakın dediğim arkadaşım bile kutlamadı. Unutmadan söyleyeyim uygulamalar da kutladı.
Yalnız değilsin ki, sevgilin var 4-5 arkadaşın var daha ne bekliyorsun anlayamadım. Üzme kendini. Doğum günün kutlu olsun bu arada.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı