Yalnızlık...

• Konuyu başlatan Ghoad
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 68
  • Görüntüleme 9.042
Bana, verdiğiniz değeri tümüyle hakeden bir kız arkadaşınızı getirin desem; sevdiğiniz insanı da tutup getirebiliyor iseniz eğer o zaman yapmanız gereken şeyi yapmalısınız, gidip onu dünyaların en değerli insanıymış gibi hissettirmelisiniz. Ancak verdiğiniz değerin gramını bile haketmeyen insanlar için kendinizi parçalamayın; yapmayın. Zira sevdiğiniz kişiden çok sizi paramparça ediyor, bitiriyor, öldürüyor ve alıştırıyor.

@Ghoad Siz ilk seçenek deyince öyle söylemiş bulundum. :)
Elbette sonrasında sizi üzüp, incitmesi kötü olur. Bekleyip daha fazla düşünmek isteyebilirsiniz. Yalnız dikkat edin eğer size karşı hisleri varsa siz uzak durunca oda hoşlandığı ben değilim diye küsüp gidebilir. :D
Umarım ikiniz içinde hayırlısı olur.

@Ghoad Siz ilk seçenek deyince öyle söylemiş bulundum. :)
Elbette sonrasında sizi üzüp, incitmesi kötü olur. Bekleyip daha fazla düşünmek isteyebilirsiniz. Yalnız dikkat edin eğer size karşı hisleri varsa siz uzak durunca oda hoşlandığı ben değilim diye küsüp gidebilir. :D
Umarım ikiniz içinde hayırlısı olur.
Umarım hayırlısı olur.

Bana, verdiğiniz değeri tümüyle hakeden bir kız arkadaşınızı getirin desem; sevdiğiniz insanı da tutup getirebiliyor iseniz eğer o zaman yapmanız gereken şeyi yapmalısınız, gidip onu dünyaların en değerli insanıymış gibi hissettirmelisiniz. Ancak verdiğiniz değerin gramını bile haketmeyen insanlar için kendinizi parçalamayın; yapmayın. Zira sevdiğiniz kişiden çok sizi paramparça ediyor, bitiriyor, öldürüyor ve alıştırıyor.
Bana doğru kişi gibi geliyor. Eğer sonu belirttiğiniz gibi olursa da yapıcak bir şey kalmıyor zaten.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı