Yalnızmışım gibi hissediyorum

theloved

Femtopat
Yalnızım. Aslında öyle olduğumu düşünüyorum. Takıldığım bir arkadaş grubum var ama dertlerimi ve sorunlarımı anlatamıyorum, yani üzgünüm. Derdimi dinleyecek kimse yok. Onlara yazmasam konuşan yok. Zaten birbirleri ile de buluşalım desem buluşmayı ben ayarlamadığım takdirde o da olmuyor.

Ve sorun şu ki onlar gece 4, 5 gibi beni arıyorlar. Dertlerine derman bulup sakinleştiriyorum fakat sıra bana gelince derdimi dinleyen yok.
Yeni bir arkadaş grubum var ve o da
bu hale gelir diye korkuyorum. Yeni tanışıyoruz, dışlanmaktan korkuyorum. Aslında iyi insanlar ama böyle arkadaş olmaz olsun.

Yardıma ihtiyacım olsa hemen gelirler, yardım ederler. 2 gün yazmıyorum, konuşmuyoruz. Anca ben ararsam konuşabiliyoruz. Derdimi anlattığımda gülüp geçiyorlar. Ben onlara yardım ederken onların bana etmemesi beni üzüyor. Yalnız kalmaktan korkuyorum. Buna nasıl çare bulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalnızım aslında öyle oldugumu düşünüyorum. Takıldığım bir arkadaş grubum var ama dertlerimi ve sorunlarımı anlatamıyorum yani üzgünüm derdimi dinleyecek kimse yok onlara yazmasam konuşan yok ki birbirleriylede öyle buluşalım desem buluşmayı her bir şeyi ben ayarlamazsam o da olmuyor. Ve sorun şu ki onlar gece 4 5'de beni ağlayarak arıyorlar dertleriine derman bulup sankinleştiiryorum fakat bana gelince dderdimi dinleyen bile yok. Yeni bir arkadaş gruubum var oo ggrupta böyle çıkar diye korkuyorum daha yeni tanışıyoruz ya grupta dışlanırım diye falanda korkuyorum. Aslında arkadaşlarım iyi insanlar ama yani böyle arkadasta olmaz olsun bana bir şey olsa ya da ihtiyacım olan bir şey direk gelirler yardım ederler ffakatt üzgünüm ya da 2 3 gün yazmıyorum konuşmuyoruz beni aramıyorlar anca ben ararsam işte. Ailemle sıkıntılarım oluyor soran yok ve üzgün oldugum her şey ortada sooruyolar sorun var mı ne oldu falan diye hatta birkaç kez anlattımda ama sikleyen yok gülüp geçiyolarr basit şeylerde değil ama onlar olunca ben köpek gibi derdine çözüm bulmaya çalışıyorum. Kendimi sallak gibi hissediyorum. Saf falanda değilim hatta çok kurnaz oldugumu söylerler ama mal gibi aynı hatayı yapıyorum. Asıl sorun şu ki yalnız kalmaktan korkuyorum. Bu sorunu asıl çözebilirim?(En azından korkumu) bu zaman kadar hiç yalnız kalmadım en basittinden yalnız bir kere bile alışveriş yapmadım. Hep yanımda biriileri vardı. Aslında düşünüyorum şu anda yalnız değilim ama gün boyu düşündüğüm şey sıkıntılarım yaşadığım problemler bunları birine anlatmak danışmak isttiyorum ama öyle biri yok. Ve bu beni yalnız hissettiriyor. Aslında arkadaşım yok gibi hissediyorum ama var gibide yani beni her şeye bu sürüklüyor.
Yanında birisi olduğu zaman hiç kimse kağıt üzerinde yalnız olmaz. Önemli olan, gerçekten yalnız kaldığında zihnini bir arkadaşa çevirebilmek. Kimse olmadan da yapabileceğin o kadar çok şey var ki. Sana değer vermediklerini düşünüyorsan yol ver gitsinler.

Yok değilsin.

Tavsiye istiyorsan, adam gibi adam ol. Nasıl olacağım diyorsan, senin kafanda adam gibi adam kim varsa ona benzemeye çalış.