Yamaha YZF R125 alınır mı?

Emin Ali

Decapat
Daha fazla  
Merhaba herkese, 17 yaşındayım, 6 senedir motor tecrübem var. Arkadaşımda 450 SR falan var, onu da sürüyordum. A1 ehliyetim var, racing tipli güzel motor arıyorum. Yamaha YZF R125 almaya karar verdim, bayağı güzel duruyor ve Japon motoru. Şu an birisiyle konuşuyorum, 35.000 km'de, çizik, kırık yok, grenajında herhangi bir sorunu yok, 125.000 TL istiyor. Sizce fiyatına değer mi, alınır mı? Sıfır Çin malı almak istemiyorum.

Merhaba herkese, 17 yaşındayım, 6 senedir motor tecrübem var. Arkadaşımda 450 sr falan var, onu da sürüyordum. A1 ehliyetim var, racing tipli güzel motor arıyorum. Yamaha YZF R125 almaya karar verdim, bayağı güzel duruyor ve Japon motoru. Şu an birisiyle konuşuyorum, 35.000 Km'de, çizik, kırık yok, grenajında herhangi bir sorunu yok, 125.000 TL istiyor. Sizce fiyatına değer mi, alınır mı? Sıfır Çin malı almak istemiyorum.

Ölmüş onlar. Sıfır alamıyorsan alma. Çin alma hint al ns 125'lere bak. Racing olarak pek seçenek yok mecbur Çin alacaksın gibi ama QJ'ye bakabilirsin güzel oluyorlar. Yuki GP2 olabilir. Açıkçası o parayı ona verirsen üzer seni. Japon motoru diye bir şey olması için ölmemiş olması lazım o R125'ler öleli çok oldu.

Ölmüş onlar. Sıfır alamıyorsan alma. Çin alma hint al ns 125'lere bak. Racing olarak pek seçenek yok mecbur Çin alacaksın gibi ama QJ'ye bakabilirsin güzel oluyorlar. Yuki GP2 olabilir. Açıkçası o parayı ona verirsen üzer seni. Japon motoru diye bir şey olması için ölmemiş olması lazım o R125'ler öleli çok oldu.

Çoğu kişi 100 bine kadar dayanır vs. diyor bende 7 ay falan kullanacağım yazın satacağım bu modelleri genelde 140 lira civarı ben bunu 125'e alacağım 2016 model olmaz mı sizce

R125'in oturuş pozisyonu insanı fıtık eder tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Diyelim motoru aldınız kullanıyorsunuz daha sonra nasıl satmayı düşünüyorsunuz? Satsanız bile ölü fiyatına gidecektir muhtemelen ve zarar edeceksiniz. Farklı alternatiflere bakmak çok daha iyi olur.

R125'in oturuş pozisyonu insanı fıtık eder tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Diyelim motoru aldınız kullanıyorsunuz daha sonra nasıl satmayı düşünüyorsunuz? Satsanız bile ölü fiyatına gidecektir muhtemelen ve zarar edeceksiniz. Farklı alternatiflere bakmak çok daha iyi olur.

Hocam diğer ilanlara göre ucuza alıyorum zaten yazin daha pahaliya satamaz mıyım boyun 183 oturuş pozisyonuna alışıyor diyorlar ama.

Merhaba herkese, 17 yaşındayım, 6 senedir motor tecrübem var. Arkadaşımda 450 sr falan var, onu da sürüyordum. A1 ehliyetim var, racing tipli güzel motor arıyorum. Yamaha YZF R125 almaya karar verdim, bayağı güzel duruyor ve Japon motoru. Şu an birisiyle konuşuyorum, 35.000 Km'de, çizik, kırık yok, grenajında herhangi bir sorunu yok, 125.000 TL istiyor. Sizce fiyatına değer mi, alınır mı? Sıfır Çin malı almak istemiyorum.

Eski kasadan bahsediyorsun sanırım Exper'e götürmeden alma sakın temiz çıkarsada fiyat iyi alınır.
Çin bulaşma hiç.

Öleli çok mu oldu? :D bahsettiğin modellerden var arkadaşlarımda sanayiden çıkmıyorlar.

Pahalıya satmanız biraz zor olur hocam, oturuş pozisyonuna sen alışana kadar fıtık olursun zaten.

Bu gibi Japon motorlardan pek kalmadı rahat satılır.

Eski kasadan bahsediyorsun sanırım Exper'e götürmeden alma sakın temiz çıkarsada fiyat iyi alınır.
Çin bulaşma hiç.

Öleli çok mu oldu? :D bahsettiğin modellerden var arkadaşlarımda sanayiden çıkmıyorlar.

YZF r 125 2016 model 33 binde çiziği dahi yok MT 125 ise 2019 31 binde onunda problemi yok ikisinden birini tercih edeceğim.

Çin bulaşma hiç.

Kış olduğu için fazla pahalı olmaz şimdi 125e alıp yazın 140 gibi satmayı planlıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı