Yan mahallede 100Mb/s var ama bizde yok

396153

Hectopat
Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar, şu anda 20Mb/s internet alıyorum Türk Telekom'da. N bizim sokaktan bizim daireye bakınca bir şey gözükmüyor, hiç altyapı yok hiçbir yerde. Ama yan mahallemizden bizim binayı seçince 100Mb/s altyapı var olarak gösteriyor sizce ne yapabilirim? İnternet alabilir miyim 100Mb/s binamız iki mahallenin tam ortasında, caddeye bakıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, şu anda 20Mb/s internet alıyorum Türk Telekom'da. N bizim sokaktan bizim daireye bakınca bir şey gözükmüyor, hiç altyapı yok hiçbir yerde. Ama yan mahallemizden bizim binayı seçince 100Mb/s altyapı var olarak gösteriyor sizce ne yapabilirim? İnternet alabilir miyim 100Mb/s binamız iki mahallenin tam ortasında, caddeye bakıyor.
Altyapına bağlı, yanımızdaki evde fiber var bizde yok mesela.

Böyle bir mantık olsaydı Türkiye'de her yer fiber altyapı olurdu.

Ama iki sokaktanda bizim evi seçebiliyoruz.
Birde şöyle bir sorun var, kendi mahallemden seçtiğim zaman hiç bir yerde altyapı yok olarak gözüküyor. Evimizde altyapı yok gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı