Gmail hesabıma yandexten Gmail adresinizi biri doğru girdi bildirimi geldi. Diğer kullancıların başlattığı konulara baktım fakat benim Yandex hesabım yok sadece 1 kere girdim onda da hesap açmadım. Ne yapmalıyım?
Hiçbir güvenilmeyen siteye girmedim mail adresimi vermedim. Dolandırıcı mail nasıl olabilir direkt Yandex'in kendinden gelmiş?
hocam yan hesaptan yazmışım yanlışlıkla kusura bakmayın şifreleri değiştirmek için giriş yapmıştım.Siz @eeoboey93 değilsiniz ki.
Hocam yan hesaptan yazmışım yanlışlıkla kusura bakmayın şifreleri değiştirmek için giriş yapmıştım.
Hiçbir uygulama yok zaten yeni aldım bu bilgisayarı ve zaten 3 oyun var. Kaç gündür de yandexten telefonuma reklam bildirimleri geliyordu.Anladım kullandığınız herhangi bir crack/lisanssız/kötü amaçlı program var mı?
Hiçbir uygulama yok zaten yeni aldım bu bilgisayarı ve zaten 3 oyun var. Kaç gündür de yandexten telefonuma reklam bildirimleri geliyordu.
Yani muhtemelen bir açıktır normal olduğunu düşünüyorum.
Hocam acaba benim adıma Yandex hesabı mı açmışlar diye kontrol ettim Yandex'e giriş yapmaya çalıştım ve evet benim adıma Yandex hesabı açmışlar ama nasıl olabilir yani ne yapmalıyım bir bilginiz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.