Yanwen Kargo Takip Sorunu

theRiokoyos

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Ben birkaç gün önce Aliexpress sitesinden Xeon E5440 siparişi verdim. Ancak track order kısmından tracking numberi sitelere girdiğim zaman hiçbir şekilde takip edemiyorum. Sadece Yanwen falan yazıyor. Acaba ürünüme ulaşabilecek miyim? Yoksa umudu kesmeli miyim? Ve neden takip edemiyorum? Herhangi bir sorumu cevaplayana şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanwen'de 3 ayrı kod oluyor. Satıcıdan bu 3 kodu isteyin. İçinden biri hem PTT'de hem de Yanwen'de çalışacaktır.

Evet takipli kargo ile aldım. Aliexpress Standart Shipping yazıyordu. Satıcıya sordum. Bana ''dear friend,this is right track number,don't worry,the tracking information need 5-7 days can update,i hope you can waitting patiently,thanks a lot.'' yazmış. 3 kod falan vermedi. Dispute açmalı mıyım?

Takipli ise, sisteme düşmesi biraz zaman alıyor. 2-3 gün geçtikten sonra yeniden deneyin.

Arkadaşlar kolay gelsin Yanwen Çin'den ürün getirtebileceğiniz ücretsiz özel bir kargo yöntemidir. Aliexpress'ten aldığınız her üründe sunulmaz. Yanwen diğer kargo firmalarına göre daha güvenilir bir gönderim şeklidir. Resmi sitesi üzerinden kargo takibi yapmanız mümkündür. Eğer Yanwen hakkında detaylı bilgi arıyorsanız Yanwen Economic Air Mail Kargo Takip Nasıl Yapılır | Yanwen Kargo Sorgulama bu konuyu okumanızı tavsiye ederim.

Yanwen kargo takibi yapamıyorum yardımcı olur musunuz? (AliExpress)kargo takip no:UH688881520GE

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı