Eternalist
Hectopat
12. sınıfa geçiyorum. 1 aylık bir tatilim var. Bu bir aylık tatili hem eğlenip kafa dağıtıp hem de verimli kullanmak istiyorum. Verimden kastım ders konusunda değil. Ders çalış demeyin, zaten dönem başlar başlamaz ağır bir tempoyla başlayacağım. Yapacak bir şey bulma konusunda zorlanıyorum. Örneğin yaşadığım şehir küçük bir şehir ve 2 tane AVM var gezecek başka bir yer yok. Farklı bir Cafe buldum mesela. Haftada bir iki gün gidince ondan da sıkılıyorum. Oyun oynamaktan ve dizi izlemekten de biraz sıkıldım. Farklı bir şeyler yapmak istiyorum. Aklımda spor salonuna gitmek, yazılım ve müzik yapma konusunda gelişmek gibi şeyler var. Onlar dışında arkama baktığımda tatili bomboş oyun oynayarak evden hiç çıkmadan geçirdiğimi görmek istemiyorum. Gezmek istememe rağmen gezecek bir yer yok. Cafe'yi bulduğumda zaten her zaman aynı yerlere gittiğim için o kadar farklı ve güzel geldi ki. Hobi olarak da şu an aklıma bu saydıklarım dışında bir şey gelmiyor. Tatilden önce çok fazla bisiklet sürdüm o yüzden ondan da sıkıldım. Önceki 15 tatilde Berlin merkezli sokak giyim markası "state of mind"'nın project 50 challenge ismindeki projesini yapmıştım ve o kadar hoşuma gitmişti ki. Gün içinde hiç sıkılmadım ve boş şeyler yapıyormuşum gibi de gelmemişti. Önerilerinizi bekliyorum.
Son düzenleme: