Yapay et yer misiniz?

Dünya bu LGBT, feminizm ve vejetaryen durumları yüzünden bu ve bu tarz olaylar hep yaşanacak. Bill Gates'in amacı soya proteini ile erkeklerin öströjen hormonlarını yükseltmek ve kadınlaşma derecesine getirmek. Bunları ben demiyorum YouTube'deki çoğu kanal diyor. Açıkçası ben yemem yapay et.
Sen onu bunu bırak Bill Gates bize jip takacak kardeşim. Aboov.
 
Yenmez ya, adında bile hayır yok o ne öyle yapay mapay. Bu arada şaka bir yana bu konu sayesinde bayağı yeni bilgi kattım kendime teşekkürler.
 
İşin bu olayla zerre alakası yok? Bu yoruma 40 kişi nasıl katılıyor anlamıyorum.
Hocam benim "Herkes yiyecek." ifademe 25 kişi kahkaha atmış. Nedenini ben de bilmiyorum. Galiba bazı insanlar düşüncesini savunmaktan, topluma açık yerlerde paylaşmaktan aciz. Sadece yapay et karşıtı şeyleri beğeniyorlar. Kendilerine bir kare çizmişler, karenin içi iyi dışı kötü. O karede mutlu günler dilerim.
 
Konusunu bulmuşken yazalım 🙂

Ben bu eti:
196D9BFC-2A56-4D98-B260-81E7F4198502.jpeg
 
Kendini havalı sanan veganların işleri işte. Hayvanlar zaten tüketilmek için doğuyorlar. Sen onları kesmeyince ne yapacaksın, sığıra böm böm bakacak mısın öyle?

Yemem, yedirmem. Saçma bir "icattır".

Buna bayağı bir güldüm :D.Dünya insanların hayvanlar insanların her şeyin sahibi insanlar gibi söylemişsin bunu, bırak kendisi ne yaparsa yapsın sığıra oturup bakıyorsanız bir şeyler var sizde :/
 

Geri
Yukarı