YouTube Yapay zeka ile YouTube'dan para kazanmak mümkün mü?

Honda 600rr

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar kafamdakı soruları cevaplamaya yardımcı olursanız çok güzel olur. YouTube'da tamamen yapay zeka kullanılarak video oluşturulsa kanalın para kazanması açılır mı?
Yapay zeka ile Instagram ve TikTok'den para kazanmak mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açılır ama görüntülenme ve abone şartları vardı sanırım. YouTube'a bağlı bir de bazen açıyor bazen açmıyor. Benim arkadaşım videolarına ekstra olarak alt yazılar koyuyor, %100 AI videolar paylaşınca izlenmeme gibi durumlar olabiliyor çünkü. Keşfet'e falan da çok çıkmıyor videolar. Telif haklarına uyuyorsan ve videolarında az olsa bile birkaç insan dokunuşu varsa sıkıntı olmaz bence, videoların izleniyorsa her türlü açılır. Instagram ve TikTok için de aynı durum geçerlidir herhalde.

Çok Yüksek ihtimalle açılmaz. Geçen yaz YouTube bu konuyu iyicene dizginledi büyük güncelleme ile artık full AI kullanarak video yapan kanalları çok yüksek ihtimalle açmaz. Bunu başından bil ki sonra üzülmeyesin emeğine. Ama insan emeği katacağım dersen açılır. Yalnız insan emeği dediğimiz de öyle basit bir ses vs. değil.

Çok yüksek ihtimalle açılmaz. Geçen yaz YouTube bu konuyu iyicene dizginledi büyük güncelleme ile artık full AI kullanarak video yapan kanalları çok yüksek ihtimalle açmaz. Bunu başından bil ki sonra üzülmeyesin emeğine. Ama insan emeği katacağım dersen açılır. Yalnız insan emeği dediğimiz de öyle basit bir ses vs. değil.

İçerik üretirken yapay zekayı ne kadar kullanırsam açılır? Bu konuyu biraz açar mısın?

İçerik üretirken yapay zekayı ne kadar kullanırsam açılır? Bu konuyu biraz açar mısın?

Onun net bir kararı yok yani yemek tarifi değil bu sonuçta şu kadar şunu ekle diyelim. Ancak şunu söyleyebilirim YouTube video yüklerken contact ID sisteminde bir sorun görmese de para kazanma başvurusu yaptığında manuel inceleme yapılır. Bu aşamada videodaki emek düzeyi ve yapay zeka kullanımı da artık sıkı kontrol ediliyor. Bu konuda sana her şeyi söyleyemem detaylı bilgi için YouTube kanallarından (örneğin Muhlis akademi) ve yapay zekadan özellikle geminiden yardım alabilirsin gayet tatmin edici.

Onun net bir kararı yok yani yemek tarifi değil bu sonuçta şu kadar şunu ekle diyelim. Ancak şunu söyleyebilirim YouTube video yüklerken contact ID sisteminde bir sorun görmese de para kazanma başvurusu yaptığında manuel inceleme yapılır. Bu aşamada videodaki emek düzeyi ve yapay zeka kullanımı da artık sıkı kontrol ediliyor. Bu konuda sana her şeyi söyleyemem detaylı bilgi için YouTube kanallarından (örneğin muhlis akademi) ve yapay zekadan özellikle Gemini'den yardım alabilirsin gayet tatmin edici.

Yardımcı olduğun için teşekkür ederim. YouTube'da beni kopyala başlıklı ya da başka kanalları kopyalamayı gösteren videolar var bunlar hakkında ne düşünüyorsun?

Yardımcı olduğun için teşekkür ederim. YouTube'da beni kopyala başlıklı ya da başka kanalları kopyalamayı gösteren videolar var bunlar hakkında ne düşünüyorsun?

Biliyorum onları. Onlar hakkında yorumum şöyle bu tipler genelde motivasyonu veren boş tipler veya eğitim satanlar dolayısıyla bunların yaptığı videolar çok da kaliteli olmuyor çoğu zaman. Hatta sana şöyle söyleyeyim geçenlerde birisinin videosunu izledim ve gerçekten işe yarayacak nişler önerdi. Sonradan fark ettim ki meğer önerdiği kategorilerin hepsini globalden almış mesela 5 tane kategori önermiş beşini de başkasından almış hatta aldığı videoyu da gördüm. O yüzden niş fikri alayım diyorsan İngilizce arat New viral niche tarzında mesela ve bunlardan son haftalarda atılan videolara bak bazılarında kaliteli niş olabiliyor. Ama oradakilere kalacağına kendin araştırıp bulsan filan daha iyi olabilir. Çünkü onların önerdiklerinin genelde çoğu kişi yapmış oluyor kendin bulsan veya oluştursan mavi Okyanus dediğimiz bir niş bulabilirsin. Yani rekabet olmayan.

Biliyorum onları. Onlar hakkında yorumum şöyle bu tipler genelde motivasyonu veren boş tipler veya eğitim satanlar dolayısıyla bunların yaptığı videolar çok da kaliteli olmuyor çoğu zaman. Hatta sana şöyle söyleyeyim geçenlerde birisinin videosunu izledim ve gerçekten işe yarayacak nişler önerdi. Sonradan fark ettim ki meğer önerdiği kategorilerin hepsini globalden almış mesela 5 tane kategori önermiş beşini de başkasından almış hatta aldığı videoyu da gördüm. O yüzden nıs fikri alayım diyorsan İngilizce arat New viral niche tarzında mesela ve bunlardan son haftalarda atılan videolara bak bazılarında kaliteli nıs olabiliyor. Ama oradakilere kalacağına kendin araştırıp bulsan filan daha iyi olabilir. Çünkü onların önerdiklerinin genelde çoğu kişi yapmış oluyor kendin bulsan veya oluştursan mavi okyanus dediğimiz bir nıs bulabilirsin. Yani rekabet olmayan.

Yakın zamanda Haluk Tatar'ın 30 kanal fikri videosunu izlemişdim, yapay zekayla içerik üreten kanallar aklıma yatmadı para kazanması açılıp açılmayacağını bilmediğim için. Muhlis akademinin bu konuyla ilgili bildiğin videosu varsa buraya atarsan ya da link göndermek olmuyorsa ismini yazarsan iyi olur. Yine bu konuyla ilgili yapay zekadanda yardım alacağım. Çok teşekkür ederim yardımın için.

Yakın zamanda Haluk Tatar'ın 30 kanal fikri videosunu izlemişdim, yapay zekayla içerik üreten kanallar aklıma yatmadı para kazanması açılıp açılmayacağını bilmediğim için. Muhlis akademinin bu konuyla ilgili bildiğin videosu varsa buraya atarsan ya da link göndermek olmuyorsa ismini yazarsan iyi olur. Yine bu konuyla ilgili yapay zekadanda yardım alacağım. Çok teşekkür ederim yardımın için.

Muhlis akkoca sadece bir örnekti ayrıca onu teknik kısımlar için( kanal ayarları, AI içerik vs.) Tavsiye ediyorum. Dediğim gibi yabancılara bak bir sürü örnek var. Yapay zeka niş bulmada kötü kendin bak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı