Yapay zekanın geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kendinizle bütün insanlığı bir tutmayın derim. İnsanlar üşengeç olduğundan her gün kaç tane siber güvenlik vakası çıkıyor yahu..İnsanlar üşengeç çok az kişi buna uğraşır. Yaparsa firmalar yapar.
Kendinizle bütün insanlığı bir tutmayın derim. İnsanlar üşengeç olduğundan her gün kaç tane siber güvenlik vakası çıkıyor yahu.
Aynen...En azından türkler uğraşmaz hocam bizimkiler anca TikTok çeker.
En azından türkler uğraşmaz hocam bizimkiler anca TikTok çeker.
Kendinizle bütün insanlığı bir tutmayın derim. İnsanlar üşengeç olduğundan her gün kaç tane siber güvenlik vakası çıkıyor yahu.
Birkaç projem var ancak değer görmüyorlar. Görseler bile okulumdan dolayı artık hevesli değilim, eğer ki okulumu değiştirecek olursam veyahut açığa geçebilirsem (lisedeyim) belki deneyebilirim.
Ben Türkiye üstünden konuşmuyorum. Kaç milyar insan var dünya'da.Hocam bizim forumda öyle gözüküyor ama Türkiye'nin IQ ortalaması kaç sanki. Siz, ben ve diğer arkadaşlar programlama bilse bile Türkiye'nin neredeyse tamamı üretici değil tüketici.
Türkiye'de değer görmez TÜBİTAK ve TEKNOFEST'e katıldım ikisi de kabul etmedi.Bir kaç projem var ancak değer görmüyorlar. Görseler bile okulumdan dolayı artık hevesli değilim, eğer ki okulumu değiştirecek olursam veyahut açığa geçebilirsem (lisedeyim) belki deneyebilirim.
Ben Türkiye üstünden konuşmuyorum. Kaç milyar insan var dünya'da.
Türkiye'de değer görmez TÜBİTAK ve TEKNOFEST'e katıldım ikisi de kabul etmedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.