OOM500
Hectopat
Büyük bir 3B hocam hem de çok büyük bu sporda gelismenin birinci kurali insanlari dinlemeyerek kendi gelistifini hissettigin sekilde devam etmektir öncelikle söyle söyleyeyim 3B oldugunyzu kabul etmiyorsunuz ama profil fotonuzu 140 begenili bir Facebook postundan almissiniz siz 3B olmayacaksınız da kim olacakbir sürü insan sizden program sormus bilgisizliginizden kaynaklı adamlara cevap bile vermemissiniz saçma sapan arastirmalar atip haklı cıkmaya calisisyorsunuz dropset gelisim icin degil pump ve daha iyi hissiyat icin yapilir bay 3B
Bir de kudurup profile yorum bırakmıssın ne adamsın be kral vallahi gece gece yüzümü güldürdün babadan gelen bir delilik falan var mı acaba? Bir de forum isleri sizlik degil demissiniz de emin olun sizden cok daha öncesinde bu forumdaydım çift hesap kullanmaktan 2 hesabım kapandı buna geçmek zorunda kaldım bos yapmayı kesip 3blige devam edin hocam siz
Facebook ne alaka anlamadım da profildeki kişi Giorgi Tevzadze araştırabilirsin profilim sana neden bu kadar battı onu da anlamadım
Kasın gelişip kasılması normal değil drop setlerle olur dedikten sonra şimdi gelişim değil pump ve hissiyat diyorsun. Kendinle çelişiyorsun bilginin olmadığı bir konuda tartışmaya girme bence komik duruyor.
Kuduran ben değilim bence 2 gün önce gördük kimin bir anda kudurduğunu.
Bir sürü insan benden program sormuş da ben millete sıfırdan program yazmak zorunda mıyım kendi programını atıp düzeltme isteyen forumdaki herkese cevap veriyorum zaten bu yüzden 1900 mesajım var fitness forumunda. Programına çok kötü deyip yenisini yazmadım diye sinir krizi geçiren ilk seni görüyorum bu forumda bravo
Hayır yani bu sporun birinci kuralı milleti dinlemeyip kendi geliştiğini hissettiğin şekilde çalışmaksa neden böyle bir konu açıp program kötü denince ağlamaya başlıyorsun ben onu anlamadım "Vay programın aşırı iyi böyle devam et bu programla harika gelişeceksin" falan bekliyordun galiba. Programınla eleştiri kaldıramayacak kadar güçlü bir duygusal bağın varsa kendine saklayıp yapabilirsin
Son düzenleme: