Yaptığım işletim sistemini nasıl piyasaya sürebilirim?

Neden kanka technopata giremez diye bir kaide mi var?
Technopat'ı 0'dan oluşturur. Ve bu kadar söylenmişsin, adam ortada yok. O kadar uzmanlar 6-7 sene, 100-200 kişilik takımlarla avuçlarını yalamıyorlar. İşletim sistemi yazmak bu kadar kolay değil.

O kadar bilgili, neden GIT'i bilemiyor? Komik değil mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İşletim sistemi buymuş

Bu işletim sistemi değil ki, Ubuntu'yu modlamış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
İşletim sistemi buymuş

Linux tabanlı, yani kendisi işletim sistemi yapmamış. Var olan bir çekirdek etrafında düzenleme yapmış. Bu işletim sistemi yapmak değil.

İşletim sistemi buymuş

Al işte. @Adem Yıldız_ bak yargısız infaz mı yapmışım? Bilmiyor işte işletim sistemi ile dağıtımın farkını. Hatta onu bırak dağıtım ile oturumun farkını da bilmiyor.

Bu da konusu. 26 bin satır kod yazmış arkadaş.
26K satır kod ile kaliteli bir internet sitesi bile yapamaz, 40k satır kod yazıp işletim sistemi yazdım diyen bir adam vardı; bunlar da modern dolandırıcı.

1616072045362.png

Al kanka ben de yazdım.

Hocam sizin mesaj yazdığınız konularda şu dikkatimi çekiyor: Konu sahipleri kısa süre sonra aradan uçuyor. 😅

Soru firlatip gidiyorlar genelde, 2. - 3. mesajini konuya yazmayanlara ciddi cevap vermiyorum : )
Bazen de konu cok hosuma gidiyor tutamiyorum kendimi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı