Yaptığınız en psikopatça şey nedir?

Çok psikopatça değil ama biraz değişik, canım sıkıldıkça sistemi açar RAM'leri ekran kartını falan söker tekrar takarım. Termal macunum olmadığı için işlemciyi hiçbir zaman sökmemiştim bugün macun aldım şimdi işlemciyi de sökeceğim :D.
 
Orta okulda kızlarla şakalaşırken bana vuran bir çocuğun saçından tutup karına uçan tekme atmıştım. Yere yığıldı çocukcağız 😈.
İlkokuldayken zihinsel engelli birini dövmeye kalkışmak(çocuk aklı, neden ki?), sonra çok pişman oldum.

Benzerini ben de yaptım maalesef. Hala çok pişmanım.
 
Daha minnacık bir bebek iken köye gitmişiz. Oturma odasında beni yalnız bırakmışlar. O sırada koltuğun altından mı bir yerden yılan çıkmış. Yılan 0,70 cm falan diyorlardı. Yılanı kuyruğundan tutup duvarlara vurmuşum. İçeri girdiklerinde elimde upuzun simsiyah bir şey varmış, ip sanmışlar. Sonra duvarlara bakınca kan falan görünce anlamışlar. Ben ilk başta bunu bana söylediklerin de inanmamıştım, sonradan çoğu kişi daha söyleyince inandım. Yılanın tek suçu odaya benle girmekti :D
 
Çoğu zaman gülümserim ama bir ara bu durum aşırıydı. Hatta durup dururken gülmeye bile başlıyordum. Bir gün patron bir yere gönderdi. Oradaki adam patronun arkadaşıymış. Ben beklerken yine farkında olmadan gülmeye başladım. Patronun arkadaşı beni patrona söylemiş. Senin eleman kendi kendine gülüyor, diye. Patron bana sordu."Kendi kendine gülüyormuşsun. Bir sorunun mu var?" Bende "Napayım abi ağlayayaım mı?" demiştim. Bir ara bu sefer patrona bağırdım. İyi atmadı beni işten 😀 😋 İyi sosyaller.
 

Geri
Yukarı