Yaptığınız en saçma şey nedir?

Saçmalık mı bilemiyorum ama bende de kapı takıntısı var. Biri odama girdiğinde çıkarken kapıyı tam açık bırakmazsa veya tam kapatmazsa huylanırım. Hele ki kapıyı kapat demene rağmen "Tamam" cevabını verip kapıyı aralıklı bırakması...
Saçmalık değil tik, bende de aynı şey var, kapının açık olmasından rahatsız oluyorum ve masanın üstü düzenli duracak, düzeltmeden PC'yi bile kullanamam.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
8-9 yaşındaydım. Binanın içinde de her katta dışarıya bakan bir pencere bulunuyordu. Binanın dış kapısının üstünde de boş bir alan vardı.
391575

Yanımda arkadaşım vardı, 2 kattaydık. Ben dedim "buradan atlar mısın?", o dedi "Atlarım.", ben dedim "Atla o zaman" o dedi "Sen atlarsan atlarım.". Sonra sen atla, ben atla derken... Çıktım pencereye atladım. Bacağım çok acımıştı, biraz da burkulmuştu. Neden böyle bir şey yaptı bilmiyorum.
 
Babama araba hareketliyken el frenini ceksen ne olur diye sordum, o yapilmaz boyle sacma seyleri merak etme sen kucuksun vs diye bi ton azarladi beni. Ben de yolda giderken arka koltuktan bir anda one uzanip el frenini cektim, kaza yaptik ama maddi hasarli yalnizca. Sonrasinda dayaklarin kralini bekledim babamdan ama ilginctir fiske bile vurmadi.
 

Geri
Yukarı