Yaratmak Sözcüğünün Anlamı

  • Konuyu başlatan Soner Gül
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 6B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen çok biliyorsun değil mi? Pantolon giyen Orospu olmuyor. Kim demiş? Hocalar vücut hatları ortaya çıkarsa sakıncalı ve günahtır dediler. Erkeğin şort giymesi günah değildir tabiki. Ama şort diz kapağından yukarı çıkarsa caiz değildir. Biraz araştır. Sen küçümsüyorsun. Ayrıca Tanrı değil Allah'tır.

Hem sen bana dürüst değilsin, hırsızsın gibisinden cümle kurmuşsun. Sen kimsin?
Ben sana hırsız veya dürüst değilsin gibi bir laf kullanmadım, hatta sana da bir şey söylemedim. Neden kendi kafandan uyduruyorsun? İğneleyici konuşuyorsun, kalbini kırarım, saygısızlık etme, sen kaç yaşındasın ki bana sebepsiz yere böyle bir söz kullanıyorsun? Tanrı konusuna da gelelim. Allah'a tanrı demek günah değildir, diyanet işleri dahi bunu açıkladı ve sen diyanet işlerinin açıkladığı şeyi dahi bilmiyorsun. Kimin cahil olduğu ortada, çok bilmişlik yapma.
 
18 yaşındayım. Benden büyük olabilirsin. Ayrıca burada cahilliği tartışmıyoruz. Konuyu açan arkadaşta kilitlenen bir konuyu hortlatmış. Ayrıca Allah'a Tanrı demek günah demedim. Daha doğru olanı söylemeye çalıştım. Daha burada cevap yazmayacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı