Yarın 14 Şubat

Sağ elime hediye olsun diye iyi bir temizleyeceğim.

Yarına çözmem gereken testler var. Ondan sonra tatilin son günü. Aaa nasıl unuturum, takip ettiğim bir manganın yeni bölümünün çıkmasına 4 gün kalıyor. Başka bir şey yok galiba. Bir de herkes indirim yapıyor bu gün için. Neden acaba?

Sevgilim yok diye üzülmeyin sakın. Gidin hiç yoktan annenize ablanıza falan çiçek alın, onlarda sizin sevgiliniz sayılır... (Yanlış anlamazsınız diye umuyorum 😒)

Yarın 14 Şubat. Hepimizin bildiği o gün.
Bismarck zırhlısının yapımına devam etmek üzere denize indirildiği gün. o7
Ne düşünüyorsunuz?
Valla birşey düşünmüyorum saçmalıktan öte.İnsan sevdiğine hediye almak istiyorsa onu seviyorsa zaten sene boyunca 1 günü beklemez.Yani o indirimler onlar bunlar para tuzağından ibaret.Günde para tuzağı bana göre.

Valla birşey düşünmüyorum saçmalıktan öte.İnsan sevdiğine hediye almak istiyorsa onu seviyorsa zaten sene boyunca 1 günü beklemez.Yani o indirimler onlar bunlar para tuzağından ibaret.Günde para tuzağı bana göre.
İnsan bi o7 çakardı
Tabii ki Bismarck zırhlısının yapımına devam etmek üzere denize indirildiği gün. Yok bir de Sevgililer Günüymüş!
o7

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı