Umarım en zoru olur. Niye kızgın attınız yav ben de gireceğim sınavaUmarım matematiği geçen seneden kolay olur.
Son düzenleme:
Umarım en zoru olur. Niye kızgın attınız yav ben de gireceğim sınavaUmarım matematiği geçen seneden kolay olur.
Ben 416 ile 5.63'e girmiştim ilk LGS yılıydı.%3,46.
Biraz sallamışsınız açıkçası. Hayatımda 5-6 yıl özel okula gittim bir sürü de ödev yapmadığım oldu ve hiçbir şey de olmadı. Okuldan falan da atamaz nereye atıyor? Para veriyorsun oraya. Paranı iade ediyorsa o başka.
Hayır başka biri yazmış.Şimdi özel okul dediğin kolejde olabilir bir devlet okulunun yan binasıda olabilir ben ne yapayım? Sen daha benim yazdığımı yanlış anlamışsın zaten bence bir daha oku. Okuldan atıyor demedim ben çünkü sen kafandan uydurdun.
Özletti kendini Ziya Selçuk.Hocam kaç tweet atılırsa atılsın umurlarında olmuyor.
Arkadaşlar benim anneannem korona. Şimdi ben temaslı olarak sayılıyor muyum? Aşıların tam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.