Yarın okullar açılıyor

Hocam dediğim gibi aynı sınıfta olmadığımız için anlayamamanız normal. Sınıfımız 14 kişi herkesin maddi gücü yerinde çok şükür ara sıra maddi ceza veren öğretmenimiz düşündüğünüz gibi kötü, öğrencinin sevmeyeceği bir tip değil. Gerçekten o kadar iyi ders anlatıyor, öğrencilerle o kadar iyi anlaşıyor ki.

Dediğim gibi sınıfta gariban yok. Hocamız o kadar iyi ki bir kere dersine girseniz hakkında gram kötü düşünmezsiniz.

Vallahi 40-45 kişilik sınıflarda durum bu değil. 14 kişilik sınıfda olduğun için şanslısın. Biz okula sığmıyoruz. Haliyle insan okuldan nefret ediyor.

Fen lisesine gidince de bir şey olmuyor. @342524 boşna heveslenmeyin 15 Temmuz şehitler fen lisesi'ndeyim ve değişen bir şey yok. Allah'a söven var o eklendi, X2 egoist kızlar, X10 keko erkekler.
Biliyorum fen liseleri hocaların boş yere pohpohladigi bir şey. Zaten meslek lisesine gideceğim bilişim okumak için.

Vallahi 40-45 kişilik sınıflarda durum bu değil. 14 kişilik sınıfda olduğun için şanslısın. Biz okula sığmıyoruz. Haliyle insan okuldan nefret ediyor.

Haklısınız hocam, ben kendi adıma söyledim hocaların ciddi ceza vermediğini.

Fen lisesine gidince de bir şey olmuyor. @342524 boşna heveslenmeyin 15 Temmuz şehitler fen lisesi'ndeyim ve değişen bir şey yok. Allah'a söven var o eklendi, X2 egoist kızlar, X10 keko erkekler.

Allah'a sövene daha hiç rastlamadım, varsa bir şey diyeniniz yok mu? Yaptığın yanlış yapma gibisinden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı