Açılır büyük ihtimal. Okul değiştirdiğim için hiç gidesim yok ama yapacak bir şey yok. İkinci dönem daha az gideceğiz herhalde okula.
Hocam dediğim gibi aynı sınıfta olmadığımız için anlayamamanız normal. Sınıfımız 14 kişi herkesin maddi gücü yerinde çok şükür ara sıra maddi ceza veren öğretmenimiz düşündüğünüz gibi kötü, öğrencinin sevmeyeceği bir tip değil. Gerçekten o kadar iyi ders anlatıyor, öğrencilerle o kadar iyi anlaşıyor ki.
Dediğim gibi sınıfta gariban yok. Hocamız o kadar iyi ki bir kere dersine girseniz hakkında gram kötü düşünmezsiniz.
Biliyorum fen liseleri hocaların boş yere pohpohladigi bir şey. Zaten meslek lisesine gideceğim bilişim okumak için.Fen lisesine gidince de bir şey olmuyor. @342524 boşna heveslenmeyin 15 Temmuz şehitler fen lisesi'ndeyim ve değişen bir şey yok. Allah'a söven var o eklendi, X2 egoist kızlar, X10 keko erkekler.
Vallahi 40-45 kişilik sınıflarda durum bu değil. 14 kişilik sınıfda olduğun için şanslısın. Biz okula sığmıyoruz. Haliyle insan okuldan nefret ediyor.
1 gün bile canlı derse katılmadım öyle bir şey yok, çözümü korkutmak ile bulmuşlar başarmışlar.
Biliyorum fen liseleri hocaların boş yere pohpohladigi bir şey. Zaten meslek lisesine gideceğim bilişim okumak için.
Fen lisesine gidince de bir şey olmuyor. @342524 boşna heveslenmeyin 15 Temmuz şehitler fen lisesi'ndeyim ve değişen bir şey yok. Allah'a söven var o eklendi, X2 egoist kızlar, X10 keko erkekler.
Eskiden almıyorlardı, ama sınıf karantinaya alındığı zaman falan alıyorlar yoklamayı.
Kantinlerden bir şey almayin. İllaki okula giderken etrafinda fırın market bir şey vardir. Kantinden daha ucuz ve daha az sağlını bozar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.