Yarış bisikleti önerisi

İlk yol bisikletinin 2. el olması taraftarıyım. En az 56 kadro şart sizin boyunuza. 12-13 bine 2. el claris set modeller bulunur.

Kesinlikle katılmıyorum. Alacaksan tam al, araba gibi değil bu bisikletler. Hasarlı ürün satabilirler size, siz fark etmeyebilirsiniz, en ufak sorunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. kozmetik açıdan harika görünebilir ama içsel sıkıntılar olabilir, tavsiye etmiyorum.

Kesinlikle katılmıyorum alacaksan tam al araba gibi değil bu bisikletler hasarlı ürün satabilirler size siz fark etmeyebilirisiz ama en ufak sorunda sıkıntı yaşayabilirsiniz kozmetiksel açıdan harika görünebilir ama içsel sıkıntılar olabilir tavsiye etmiyorum.
Bisiklet dediğin aletin bi vitesi bi de freni var. İçsel sıkıntı nedir? Psikolojisi mi bozuk bisikletin? Asıl 2. el araba almak risklidir. Düşüncen çok saçma ve yanlış. Bisikletin kadrosu jantı yamuksa zaten denerken anlarsın. Vites aktarıcısı sıkıntılıysa anlarsın. Ona göre alırsın veya almazsın.

Kesinlikle katılmıyorum. Alacaksan tam al, araba gibi değil bu bisikletler. Hasarlı ürün satabilirler size, siz fark etmeyebilirsiniz, en ufak sorunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. kozmetik açıdan harika görünebilir ama içsel sıkıntılar olabilir, tavsiye etmiyorum.
Bütçe düşük olduğu için maalesef pek yapabilecek bir şey kalmıyor ikinci el dışında. Bütçe biraz daha artarsa ya da pazarlık ile indirebilirseniz ikinci el 062 bakın derim. 25 bin TL'yi ben claris'e vermem.

Konuya bakış şekliniz ilginç. Bisiklette ne gibi içsel sıkıntılar olabilir ki? Kadro ve birkaç mekanik parçadan başka...
Yani senelerce bu sporun içinde bulunmuş biri olarak ben pek tavsiye etmiyorum. Güvenilir birinden alıyorsanız ona diyeceğim pek bir şey yok ancak bisikletteki ufak bir çizik bile insanı mutsuz edebiliyor. İkinci el bisiklet alırken dikkat edilmesi gereken şeylerden biri sahibinin kaç km yaptığı. KM fazla ise duruma göre lastik değişimi, Grup set bakımı gibi şeylerin yapılması gerekiyor. Bütçe az diye alınan ikinci el bisiklette sonradan bu gibi durumlarla karşılaşınca cepten yine para çıkacak. Sıfır olarak alınan bisiklet düzgün kullanılıp ileride satıp bir üstüne geçilebilir. Bisiklet piyasası da zamanla arttığı için ileride fazla değer kaybı da olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı