dexterrr00
Hectopat
Yaşın kaç? Yanındaki kişinin yaşı büyükse o yüzden sormamışlardır.
Yaşım 16. Yanımdaki kişi de 16-17 yaşında falandı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşın kaç? Yanındaki kişinin yaşı büyükse o yüzden sormamışlardır.
Kaçırılabilirsiniz.Merhaba. Bugün size yaşadığım ilginç bir olayı anlatmak istiyorum. Öğle vaktinde durakta beklerken yolda giden arabadaki insanlara bakıyordum o sıra bir tane araba durup içindeki arabayı süren kadınla (25-28 yaşlarında) göz göze geldik. Hemen gözlerimi çevirdim ve camı açtı çarşıya gidiyorsan beraber gidelim dedi ben o sırada hayır diyerek geçiştirdim yanımda benimle aynı yaşıt birisi daha vardı durakta ama ona öyle bir soru yöneltmedi ve direkt gitti. Bu olayı aileme anlattığımda endişelendiler. Sizce endişe edilecek bir olay mı?
Bence de böbrekleri çok beğenmiş.Yani 16 yaşındaki bir gence fiziksel olarak hiçbir etkide bulunamaz o yüzden sanki sizi beğenmiş.
Ya da bazı psikopatlar sizinle ''yatıyor'' sonrasında sizin uyumanızı bekleyip 5-10 tane sopalı erkek arkadaşını çağırıyor. Ondan sonra size çeşitli işkenceler edip o görüntüleri satıyorlar.Yani 16 yaşındaki bir gence fiziksel olarak hiçbir etkide bulunamaz o yüzden sanki sizi beğenmiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.