Yaşadığım olaylar

Arkadaşlar eğer inançlıysanız böyle durumlardan korkmanıza gerek yok, biliyorum yaşarken böyle olmuyordur ama çözümü olan şeyler, inançlı değilseniz neye inanırsınız bilmiyorum.

Ben sanırım kafayı falan sıyırıp bir daha evde tek kalamayacağım.
Benim annem ve babam çalışıyor saat 9 10'a kadar evde yoklar ben naneyi yedim sanırım.

Arkadaşlar eğer inançlıysanız böyle durumlardan korkmanıza gerek yok, biliyorum yaşarken böyle olmuyordur ama çözümü olan şeyler, inançlı değilseniz neye inanırsınız bilmiyorum.
Inançlı oldugum için daha çok korkuyorum.

Benim annem ve babam çalışıyor saat 9 10'a kadar evde yoklar ben naneyi yedim sanırım.

Annem ve babam 8 de çıkıp 9 5.30 cıvarı gelıyorlar iyi ki öyle bir durumda kuzenim ve teyzem var yakınlarda hiç dusunmeden gıderım.

Bu durum inançtan apayrı bir konu ya.

Eğer anlattıklarınız gerçek ise bir çıkış yolu bulamadım cin desek cinlere kesinlikle inanmıyorum sıkıntılı durum gerçekten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ilk gece yatak odasında olanları çektiğim video.

Aman aman aman sesiniz titriyor hocam tekrar geçmiş olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı