Yaşadığım olaylar

Bütün yorumları okudum Müslüman'ım ve cinlere de inanıyorum tabii ki ama ben filmler haric ilk defa böyle bir şey görüyorum. Canlı yayın acmanızı cok isterim şahsen inanmamasızlık değil tabii ki de ama merak ediyorum. Ama paylaştığınız video da kediniz neden uyuyor? Arkadaşlar pardon videoya cok dikkatli bir şekilde baktım kedi uyumuyor gözleri acık bir şeye bakıyormuş gibi bakıyor ama bir şeye bakmıyor da olabilir adamada bakıyor olabilir dikkatli bakarsanız kedinin gözleri acık ve yeşil gözüküyor zaten.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yok musalla işleri korku filmlerindeki gibi eğlenceli olmuyor. Sol kulağından fısıltılar duymadıkça sana musalla olan bir şey yok. Bir süre fısıltı, bir süre rüyalarda gölgelerle konuşma, ışıkları kapatıp karanlıkta gölge bulma ihtiyacı şeklinde ilerler. Bir diğer husus cinler vampir değil. Güneş ışığında patlamazlar :) yani sabahı ezanı okundu diye ya da gün doğdu diye yok olmazlar.

Uzun lafın kısası panik yok. Bakara suresini komşulara rahatsızlık vermeyecek şekilde açın Diablo falan kalmaz evde. Cinlerden kurtulmak kolay mesele şizofreni hastalığına yakalanmamak.

Zor olan o.

Güneş ışığı gelince gidiyorlar demiyorum zaten ezan okunmadan bir süre önce sesler kesiliyor. Yanlış diyorsunuz demiyorum illaki benden fazla biliyorsunuzdur daha bilgilisinizdir. Eve girmeye gidiyorum şimdi hayırlısı neyse o olsun.
 

Geri
Yukarı