Yaşadığınız en büyük pişmanlıklar

Çok fazla çok. Geçen sene ne aptalmışım diyorum her aklıma geldiğinde. Acaba gelecek sene yine dermiyim.
 
Hayatında hiçbir kızla çıkmamış olan ben, öyle bir boşluğa düşmüştüm ki 20. yaşımda aşık olmadığım (o da bana aşık değildi, ikimiz de birbirimizin durumundan haberdardık) bir kızla çıkmıştım. Daha doğrusu ben tanışalım demiştim, bir süre sonra o "sevgiliyiz işte, ne tanışması" falan demişti. İlginç bir şekilde benim yeni yeni tanıdığım kızı bütün ilçe tanıyormuş maşallah, hangi arkadaşıma bahsetsem suratı bir tuhaf oluyordu. Benimle çıkarken de yine beni 2-3 kişiyle aldatmıştı. En azından ilk sevgilim o olmasaydı. Sevgili denmez aslında 1 ay falan takılmıştık gerçi, bana kalsa sevgili olmadan bitirirdim ben, sonradan sonraya tavırlarından da rahatsız olmuştum ama sevgiliyiz dediğinde de "değiliz, biraz daha tanışalım" denmiyor.

Pişmanlık diye bahsedebileceğim tek şey sanırım bu, genel olarak hayatım pişman olmama mottosu üzerine kurulu gibi bir şey. Rahat biriyimdir de, kafaya çok takmam ve biraz da poker face derler, pek duygusal birisi falan da değilim daha çok rasyonel birisiyim. Buna rağmen duygusal boşluğuma yenilip böyle mantıksız bir hareket yapmam küçük bir pişmanlık sayılabilir belki.
 
Ramazan ayında yan komşu sahurda yumurta pişiriyordu, 1 hafta boyunca bende artık bıktım bu koku nedir diye yeter artık diye bağırmıştım. Sonra öğrendim ki komşunun maddi durumları kötüymüş o sıralar sadece yumurta falan varmış. Annem iletmişti bana hayatımda yaşadığım en utanç verici ve pişman olduğum andır.
 
Iıı sanırım şöyleki bizim okulda ortaokul ve lise aynı binada idi işte bir gün okulun bahçesinde bir yüzük buldum.

Acaba kimin diye düşünürken temizlemiştim falan sonra metroda lise 2'li bir kıza (kuzenimin arkadaşı idi yani tanıyor gibiydim) o yüzüğü vermek istedim çok yanlış anlaşıldı ama okulda 1 hafta ben konuşuldum. D.
 
LGS sınavına hazırlanırken 3 Fen 2 Türkçe kaynağı bitirecek kadar kasıp matematikten 1 kaynak bitirmem ve niteliksiz bir liseye yerleşmem olabilir sanırım.
 
LGS'ye hazırlanırken bütün sene yatmış olmam ve okul dışında zerre kitap açmamış olmam.
Sen ay sınav ve terlik korkusundan günde 500 soruya çıkarıp zar zor %6'ya girmiş olmam.
Ama sıkıntı şu ki çevremdeki herkes benden fen lisesi bekliyordu :/
 

Yeni konular

Geri
Yukarı