Mesela ben bir an aklıma korkmak geldi diyelim tabii o zaman tüm ev halkı yatmış olurdu su içmeye mutfağa gitmeye korkardım. Sanki bir an karşıma hırsız çıkar gibi hissederdim veya hayalet falan.
Mesela ben bir an aklıma korkmak geldi diyelim tabii o zaman tüm ev halkı yatmış olurdu su içmeye mutfağa gitmeye korkardım. Sanki bir an karşıma hırsız çıkar gibi hissederdim veya hayalet falan.
Paranormal olay yaşamadım ama karabasan diye tabir ettiğimiz uyku felcini çok kez yaşadım. Arada oluyor yine. Gerçekten değişik bir korku hissi yaratıyor insanda.
JumpScare yemek istemiyorsan başını ekrandan ayırma.
Biraz takılalım dedim buralara. Konu Dışı bölümünde yeni takılmaya başlayanlar olmuş. Birkaç arkadaşı ilk defa görüyorum buralarda.
Benim pek olmadı paranormal olay deneyimim. Olacağını da sanmam. Paranormal bir olayı anlamak için buna yatkın bir bakış açısı ve hazırlı olma durumu gerekir. İkisi de ben de yok. Pek bu tarz olaylara inancım yok desek iyi bir özet geçmiş olurum sanırım.
Phasmophobia'da haç, gerçek hayatta battaniye. Bir numaralı hayalet avı önleyicisi. Eğer vücudunuzun %85'den yukarısını örterseniz sizi her çeşit hayaletten koruyacaktır.