- Makaleler
- 8
Profil fotoğrafınıza bayıldımAman hocam, zaten soğuk evi yıkmaya gerek yok. Hayır inadına kolsuz tişörtle geziyorum, orada sıkıntı. Neyse, nerelere geldik?
Profil fotoğrafınıza bayıldımAman hocam, zaten soğuk evi yıkmaya gerek yok. Hayır inadına kolsuz tişörtle geziyorum, orada sıkıntı. Neyse, nerelere geldik?
Onu sanırım ben de yaşıyorum, korktuğum zaman sanki evde biri koşuyormuş gibi hissediyorum.
Battaniye verin bana yeterli olur.
Kulağın üstüne kadar çekseniz ideal, sonra dışarıda ne oluyor baksam mı acaba derken kalp krizi rahmetliyi nasıl bilirdiniz![]()
O nasıl oluyor?
Mesela ben bir an aklıma korkmak geldi diyelim tabii o zaman tüm ev halkı yatmış olurdu su içmeye mutfağa gitmeye korkardım. Sanki bir an karşıma hırsız çıkar gibi hissederdim veya hayalet falan.![]()
O nasıl oluyor?
JumpScare yemek istemiyorsan başını ekrandan ayırma.Evde tek başımayım, saat gecenin ikisi, evden sesler geliyor ve daha az önce hayalet oyunu oynadım.
Pek bu tarz olaylara inancım yok desek
Konu Dışı bölümünde yeni takılmaya başlayanlar olmuş. Birkaç arkadaşı ilk defa görüyorum buralarda.
Paranormal bir olayı anlamak için buna yatkın bir bakış açısı ve hazırlı olma durumu gerekir.
Phasmophobia'da haç, gerçek hayatta battaniye. Bir numaralı hayalet avı önleyicisi. Eğer vücudunuzun %85'den yukarısını örterseniz sizi her çeşit hayaletten koruyacaktır.O nasıl oluyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.