Hasta oluyor ya da bu dünyada geçici olduğunu anlayıp o zaman insanoğlu bazı şeyleri çok büyüttüğünün farkına varıyor.
Bunu kavramaya başladığınızda bir dönüm noktası oluyor hayatınızda. Kafada büyütülen şeylerin aslında ne kadar önemsiz olduğunu, gideceğimiz yerin belli olduğunu fark ediyoruz.
Hayatta yaşamın değeri aslında ne amaçla yaşadığınıza bağlı: Eğer bir hedefiniz varsa, geçmişte iyi ki dediğiniz şeyleri yaptıysanız, tam manasıyla "sevme-sevilme" halini anlayabildiyseniz ve hepsinden daha da önemlisi geçmişe dönünce "Yaptıklarımdan pişman değilim." diyorsanız aslında istediğiniz bir hayatı yaşamışsınız demektir.
Hayat; sağlığın olduğu sürece değerli. Yakın vakitte ameliyat oldum ve elimdeki en büyük değer kesinlikle sağlık. Geçen aylarda da bazı hastalıklar geçirdim, artık hiçbir şey umurumda değil. Ailem, arkadaşlarım ve ben dışında hiçbir şeyin önemi yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.