Yaşanacak en kötü ülkeler hangileri?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çin, Afrika ülkeleri.
Çin dememin sebebi; Nüfus çok fazla.
Afrika ülkeleri dememin sebebi; Fakirlik ve susuzluk ve belki de açlık falan işte.
 
İç savaşı bırak, normal bir savaş bile çıkmaz. Zira başımızdaki arkadaş ülkenin yarısını kendisine öyle bir bağladı ki, Türkiye'yi almak istesen nüfusun yarısını öldürmen gerekir. Kimsenin işine gelmez.
2023'te veya yakın bir gelecekte olası bir seçimle giderlerse yine de Suriyeliler kalacaktır. Yeni gelen hükümet de %90 kalmasını isteyecektir. Zaten bu sürtüşme, hükümet ile Suriyeliler arasında değil; biz (Türkler) ve Suriyeliler arasında yaşanacak diye tahmin ediyorum.
 
Mozambik falan olabilir galiba.
Burundu, Kamerun, Nijer falan.
 
Suriyeliler ilerde kendilerine hak talep edecekler ve PKK ile anlaşma yapacaklar, bunların bir kısmı asimile olduktan 40-50 yıl sonra ise kendilerinin şu şu Türk boyundan geldikleri tezini ortaya koyup Hatay, Mardin gibi illeri sahiplenecekler.
Onlar önce aç karınlarını doyursun. NATO'nun 2. en büyük ordusu'nun, 80 milyonluk ülkeden toprak alacaklarmış.
Çin, Güney Kore, Japonya, Arap devletleri.
 
2023'te veya yakın bir gelecekte olası bir seçimle giderlerse yine de Suriyeliler kalacak. Yeni gelen hükümet de %90 kalmasını isteyecektir. Zaten bu sürtüşme, hükümet ile Suriyeliler arasında değil; biz (Türkler) ve Suriyeliler arasında yaşanacak diye tahmin ediyorum.
Türkiye artık bitik bir ülkedir. Bu denli büyük bir tahribatın düzelmesi imkansıza yakın. Sadece ekonomiyi, ilişkileri ya da doğayı kastetmiyorum, bu kafa yapısı düzelmez artık.
 
Onlar önce aç karınlarını doyursun. NATO'nun 2. en büyük ordusu'nun, 80 milyonluk ülkeden toprak alacaklarmış.
Yalnız NATO'nun 2. en büyük ordusu PKK ile başa çıkamıyor, ilerde ekstradan Arapların kurduğu bir örgüt kurulursa bu ikili baş ağrıtır.
 
Türkiye yazanlara kızgın atanlar gerçekten çok komik :)

Aynen kanka Afrika ülkeleri, orta doğu, Hindistan, Güney Amerika ülkelerinden daha kötüyüz değil mi? Herkes çamurdan su içiyor, herkes afedersiniz tuvaletleri dışarıda yapıyoruz, herkes suç işliyor, hiç eğitim diye bir şey yok değil mi? Yani bana milliyetçi demeyin ama tamam kötü olan şeylerimiz var az habere bakanlar zaten biliyor da bu kadar kötü değiliz. Sen kötü ülke görmemişsin. Evet ülke kötü durumda ama şu an doğru düzgün 1 lt su bulamayan ülkeler var. Gelmiş burada laf söylüyorsun. İnsanlarla dalga geçiyorsun. Her gün binlerce suç işleniyor, ülkede savaş var değil mi? Her yerden bombalar yağıyor her gün çocuklar susuzluktan açlıktan ölüyor değil mi? Ne diyeyim ki...
 
Onlar önce aç karınlarını doyursun. NATO'nun 2. en büyük ordusu'nun, 80 milyonluk ülkeden toprak alacaklarmış.
Çin, Güney Kore, Japonya, Arap devletleri.
Dediğim gibi, bir 10 yıl sonra kendi ordu teşkilatlarını dahi kurarlar. Ayrıca, terör örgütü gibi düşünün. İleride Suriyeliler güçlenince; ABD, İngiltere, İsrail vb. ülkeler maddi olarak destekler bile.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı