Yaşanacak en kötü ülkeler hangileri?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimse zorla tutulmuyor burada isteyen gidebilir. Türkiye diyenlerin yaşı zaten 18'in altında. PC alamadıkları için en kötü ülke olduğunu düşünüyorlar. Yazık az halinize şükredin.

PC alamama sebebinden kaynaklı dediklerini mi düşünüyorsun gerçekten git biraz sokağa bak insanlarla konuş onlara sor durumlarını şükretmekle gökten para yağmıyor şu ülkedeki işsizlik sayısına bak Almanya da 300 Euro olan şey burada neden 8000 9000 TL bir sorgula.

Kimse zorla tutulmuyor burada isteyen gidebilir. Türkiye diyenlerin yaşı zaten 18'in altında. PC alamadıkları için en kötü ülke olduğunu düşünüyorlar. Yazık az halinize şükredin.

Sizle konuşmak isterdim fakat boşa zaman kaybı olacak gibi. Öncelikle ülke sizin değil kimseye kovamazsınız. İnsanların imkanı olsa gidecek zaten. Türkiye diyorum ve yaşım 22. Almanya'da kaldığım zaman insan olduğumu hatırlıyorum ve bu teknoloji ile ilgili değil. Yaşamsal standart olarak. İyi bir bilgisayarım var. Karakterinizi az çok tahmin ediyorum insanların görüşlerine saygı duymayan kişilerden birisiniz.

Haklısın, milletimiz İslam'a kanıyor maalesef.
Kanıyor derken? Sadece sen ve senin gibi bir avuç avalak inanmadığı için başkalarının inandığı şeye 'yalan' diyemezsin.

Kişinin öz iradesidir bu, isteyen inanır isteyen inanmaz. İnanan, inanmayana 'sen niye inanmıyorsun demiyorsa' inanmayan da inanana 'sen niye inanıyorsun' diyemez. Sözüm ateist olan insanlara değil, bu şahıs gibi düşünen beyni yıkanmış avalak insanlara. İnsan dedim, o bile çok ama neyse.

Sizle konuşmak isterdim fakat boşa zaman kaybı olacak gibi. Öncelikle ülke sizin değil kimseye kovamazsınız. İnsanların imkanı olsa gidecek zaten. Türkiye diyorum ve yaşım 22. İyi bir bilgisayarım var. Karakterinizi az çok tahmin ediyorum insanların görüşlerine saygı duymayan kişilerden birisiniz.
Yazdığımdan kovmak gibi bir şeyi anladıysan zaten senlede konuşmaya gerek yok.Bende senin karakterini az çok tahmin ettim.

Kanıyor derken? Sadece sen ve senin gibi bir avuç avalak inanmadığı için başkalarının inandığı şeye 'yalan' diyemezsin.

Kişinin öz iradesidir bu, isteyen inanır isteyen inanmaz. İnanan, inanmayana 'sen niye inanmıyorsun demiyorsa' inanmayan da inanana 'sen niye inanıyorsun' diyemez. Sözüm ateist olan insanlara değil, bu şahıs gibi düşünen beyni yıkanmış avalak insanlara.
Benim demek istediğim işte bu.
"Bu şahıs gibi düşünen beyni yıkanmış insanlara."

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı