Yaşanılan apartmanda boş port yok

• Konuyu başlatan SpeeQ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 3.925
Arkadaş kadere bak ya ben de Superonline kullanıyorum ve 1 saat önce Netspeed VDSL almak için başvurumu yaptım ve bende de durum aynı gibi sanırım boş port kalmadı binada ama konuştuğumda port kalmasa bile çekiyorlar elektrikçiler dedi ve elektrikçi ile konuştum evet hallederiz dedi hocam.

Hocam boş porttan kastı ankastre kutusundaki kablo yeri yani orda boş port yoksa diğer sağlayıcılarda da aynı durum olacak İSS ile alakalı değil denilen olay.
Elektrikçiler port çekiyo mu cidden? Durum bu bende.

Dosya Ekleri

• net speed.png
    net speed.png
    31,9 KB · Görüntüleme: 85
Ben bağlattım hocam Netspeed kendisi bir tane eleman yolladı sağolsun çok ilgilendi dediğim yerlerden kabloyu çekti.
Ben Netspeed ile konuştuğumda port açılınca geri dönüş yapacağız dediler. Hiç biz port açalım demediler. Ne yapmalıyım sizce.
Ben bağlattım hocam Netspeed kendisi bir tane eleman yolladı sağolsun çok ilgilendi dediğim yerlerden kabloyu çekti.
Yani Adsl port varmış sadece. Vdsl yokmuş ama Netspeed bana port açabiliriz demedi

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı