Yaşım 15 boyum 169

kindofyigit

Picopat
Daha fazla  
14 yaşındayım 4 gün sonra 15'e gireceğim. Babamın boyu 180, annemin 160 falan. Gençken daha uzun olabilir ikisi de. Dayım 188-89-90 o civarlarda. Benim de dayıma çektiğimi söylüyorlar. Dayım lise 1'in başında 158 miş herkesten kısaymış. Lise 2'ye geçecek yaz acayip bir uzama olmuş ve sınıfın en uzunu olmuş o dönem. 180-82 falan. Benim boyumda 169 falan ve kısa kalırım diye çok korkuyorum. Mesela anneannemin babası 2 metreymiş. Bana cevap verirseniz sevinirim reisler.

Ne cevap verelim şimdi. Neye göre yorum yapalım. Kısa kalırsan yapacak bir şey yok. Daha önünde çok yol var, Uzarsın sabret. 2 3 seneye belli olur her şey.

Ne cevap verelim şimdi. Neye göre yorum yapalım. Kısa kalırsan yapacak bir şey yok. Daha önünde çok yol var, Uzarsın sabret. 2 3 seneye belli olur her şey.
ya ondan değil sadece fikir yani böyle olupta sonradan kaç oldunuz onu merak ettim yoksa boy önemli değil akıl önemli esasda

"Benim adım Cafer, boyum 1.10" geldi aklıma. 😂
Bu yaşta düşünülecek şeyler bunlar değil, uzar elbet.
Lisede bir hocamız demişti, dokuzda yeni geliyorsunuz, onda biraz alışıyorsunuz, on birde boyunuz uzayıp geliyorsunuz, on ikide artık gelmiyorsunuz. Çoğunlukla doğruydu. 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı