Yaşlı insanlara saygı duymuyorum

@B 52 Stratofortress bu yazdıklarımı çoğu kişi saygısızlık olarak algılamış da genel olarak sorun bu. Bu konuyu yayınladıktan sonra sabaha kadar 5 tane Discord mesajı aldım, seni böyle bilmezdik siliyoruz falan falan diye tartışacak düzeye geldiyse ciddi sorun olmuş demektir.

İsteyen bilsin istemeyen bilmesin tutupta mö kalma düşüncelere sahip kişilere saygı duyma zorunluluğumuz yok aralarında nadirende olsa iyler var onlara saygı duyarız kısaca anlatmak istediğiniz bu sanırım.

@B 52 Stratofortress bu yazdıklarımı çoğu kişi saygısızlık olarak algılamış da genel olarak sorun bu. Bu konuyu yayınladıktan sonra sabaha kadar 5 tane Discord mesajı aldım, seni böyle bilmezdik siliyoruz falan falan diye tartışacak düzeye geldiyse ciddi sorun olmuş demektir.
Arap zihniyeti çok güzel empoze oluyor desenize, işimiz yaş.

Herkesin fikir özgürlüğü var onlar kaybetmiş hocam.
2.si dediğim örnekten baktığımda görmüyor muyuz hepsi demiyoruz illa iyi yaşlı insanlar var onlari da gördüm ama yani çoğunuda görüyoruz. Elimizdeki telefona göre adam değerlendiriyorlar.

Onlar kaybetmiş hocam.
Kaldı ki gidene gel diyecek halim yok 😁 Her zaman söylüyorum, fikirlerim yüzünden bana düşman olacaklar beni hiç sevmesin ya da saygı duymasın bana karşı.

@B 52 Stratofortress kardeşim işimiz gerçekten sıkıntılı. Bunların bir üstesinden gelmemiz gerekiyor öncelikle.

Arap zihniyeti çok güzel empoze oluyor desenize, işimiz yaş.

Ne alakası var?
Sadece bazı kesimlerin zafı sayılabilecek şeyleri hakkında yorum yapıyoruz o kadar.
Arap zihniyeti farklı şu an konuştuğumuz olay farklı.

@B 52 Stratofortress kardeşim işimiz gerçekten sıkıntılı. Bunların bir üstesinden gelmemiz gerekiyor öncelikle.

Hocam daha uzaya çıkacaktık, ne ara yobazlarla uğraşmak için kolları sıvadık?

@333365 Aha main character @Recep Baltaş da geldi, ben kenara çekiliyorum:

cGhvdG9zL3JlZ2lzdGVyZWRfcGhvdG9zLzEwMTczLXlvcnVtbGFyaS1va3VtYXlhLWdlbGRpbSwtY2VraXJkZWstY2l0bG...jpg

@Recep Baltaş da zamanında benzer bir konu açmış😉

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı