Yaşlıların yeni nesil ile alıp veremediği şey nedir?

Çok saygısız olmaları ellerinde telefonları hiç birakmamaları çok para harcamaları sürekli kıyafet makyaj malzemesi vs. almaları büyük sözü dinlemiyorlar oturdukları yerden kalkmadıkları büyüğünü sevme küçüğünü korumadıkları için.

Sorunda burda başlıyor zaten 3-5 kişide gördüğünüz bir davranışı bir neslin üzerine atamazsınız.Bende bu kuşaktanım ama ben şu ana kadar asla bir zararlı alışkanlığım olmadı. (sigara da dahil) Zorunlu ihtiyaçlarımda dahil babamdan asla harçlık istemedim.Böyle tür insanlar her zaman olucak isterseniz insanlığın taa bilmem ne kaçıncı yüzyılına gidin yazdığınız türde insanlar her zaman var.Sadece internet sayesinde bu tür insanlara artık daha rahat bir şekilde ulaşabiliyoruz.Şunuda söylemeden geçemeyeceğim günümüzdeki türkiyede çoğu yaşlı insanın şuana kadar gelmiş geçmiş en cahil ve bilginin ve b sini bilmeyen , hayatta hiçbir başarısı olmayan bi baltaya sap olamamış ve siyasetçileri dilinden düşürmeyen insanlardır.Öğütlerini dinlerken bunları göz önünde bulundurun derim.Yani her dediklerini sorgulamasız yapmayın.
 
Sorunda burada başlıyor zaten 3-5 kişide gördüğünüz bir davranışı bir neslin üzerine atamazsınız. Bende bu kuşaktanım ama ben şu ana kadar asla bir zararlı alışkanlığım olmadı. (sigara da dahil) zorunlu ihtiyaçlarımda dahil babamdan asla harçlık istemedim. Böyle tür insanlar her zaman olacak isterseniz insanlığın taa bilmem ne kaçıncı yüzyılına gidin yazdığınız türde insanlar her zaman var. Sadece internet sayesinde bu tür insanlara artık daha rahat bir şekilde ulaşabiliyoruz. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim günümüzdeki Türkiye'de çoğu yaşlı insanın şu ana kadar gelmiş geçmiş en cahil ve bilginin ve bsini bilmeyen, hayatta hiçbir başarısı olmayan bir baltaya sap olamamış ve siyasetçileri dilinden düşürmeyen insanlardır. Öğütlerini dinlerken bunları göz önünde bulundurun derim. Yani her dediklerini sorgulamasız yapmayın.

Çoğunluğu böyle ama gençler hep kötü yollarda.
 

Geri
Yukarı