Yavru kedi nereden sahiplenebilirim?

Letsplaygwent

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
İnşaat mühendisi öğrencisi.
Arkadaşlar herkese iyi forumlar.

Ailemden izini aldım ve bir yavru kedi sahiplenmeyi düşünüyorum. Kediyi evde besleyeceğim nereden sahiplenebilirim? Kaç aylık olmalı? Pire işine nasıl çözüm bulabilirim? Bu konuyu veterinere sorarım gerçi. Bu işlerde uzman kim varsa herkesin tavsiyesini bekliyorum çok teşekkür ederim.

Her şeyden önce kedinin bakımlarına mesul olduğunun farkında ol. Özellikle aşılarına dikkat et. Çok şanslısın ailen buna izin verdiği için.

Şöyle birşey buldum baya iyi :D.

Instagram'dan kedi sahiplendiren yardımsever arkadaşlar var. Bulunduğunuz kentte birini bulup sahiplenebilirsiniz. Yavru kedi sahiplenmek size alışması için daha mantıklı olabilir.

Edit: Daha ilgili ve bilgili olan kız arkadaşımın önerisi şu şekilde, "Instagram'dan bakabilirsin, en az 30-40 günlük olmalı çünkü anne sütü ve tuvalet eğitimini almaları oldukça önemli. Veteriner içinde iç-dış parazit aşılarını hemen yaptırmalısın sonra 6 aya kadar sarkma ihtimali olabilir.

Son düzenleme:
Instagram'dan kedi sahiplendiren yardımsever arkadaşlar var. Bulunduğunuz kentte birini bulup sahiplenebilirsiniz. Yavru kedi sahiplenmek size alışması için daha mantıklı olabilir.

Edit: Daha ilgili ve bilgili olan kız arkadaşımın önerisi şu şekilde, "Instagram'dan bakabilirsin, en az 30-40 günlük olmalı çünkü anne sütü ve tuvalet eğitimini almaları oldukça önemli. Veteriner içinde iç-dış parazit aşılarını hemen yaptırmalısın sonra 6 aya kadar sarkma ihtimali olabilir.
Çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı