Yayın için 3500 TL PC toplama

Bütçe
3500
Dark PSU ve kasayı tercih etmem. Yayın açılır hem de bal gibi açılır. Söze değil icraate bakın. SanDisk'i yakın zamanda WD aldı. Kronik sorun şansa denk geliyor. Garanti olması açısından WD 240 Green alabilir.
Ayrıca monitör dahil olan bir sistem.Güldüm...
Konu sahibi monitör istemediğini belirtti son anda. Kasada Dark değil Aerocool VX plus var. Biraz girip inceleyin sonra yazınızı yazın lütfen. O kasanın malzeme kalitesi çok kötü değil, çok iyi değil. Bu bütçeye biçilmiş kaftan. Ryzen 5 serisi işlemcilerin yayın performansı Ryzen 3 serisine göre daha iyi, ben değil arkadaş belirtti. Yoksa 3100 önermiştim ben de.

Konu sahibi monitör istemediğini belirtti son anda. Kasada Dark değil Aerocool VX Plus var. Biraz girip inceleyin sonra yazınızı yazın lütfen. O kasanın malzeme kalitesi çok kötü değil, çok iyi değil. Bu bütçeye biçilmiş kaftan. Ryzen 5 serisi işlemcilerin yayın performansı Ryzen 3 serisine göre daha iyi, ben değil arkadaş belirtti. Yoksa 3100 önermiştim ben de.

Hocam siz benden bahsetmemişsiniz zaten üstüme alınmışım sorun yok.

Konu sahibi monitör istemediğini belirtti son anda. Kasada Dark değil Aerocool VX plus var. Biraz girip inceleyin sonra yazınızı yazın lütfen. O kasanın malzeme kalitesi çok kötü değil, çok iyi değil. Bu bütçeye biçilmiş kaftan. Ryzen 5 serisi işlemcilerin yayın performansı Ryzen 3 serisine göre daha iyi, ben değil arkadaş belirtti. Yoksa 3100 önermiştim ben de.
Hocam o zaman @Çalıya Saklanan Kedi hocamın dediği sistemi alıyorum.

.

Bu sistemede bakabilirsiniz bütçeniz varsa RAM'i 16 GB yapmanızı öneririm ama 4400 TL falan tutuyor
Eğer bütçeyi aşamazsanız 480GB SSD alıp 8 GB RAM alın veya 240GB SSD alıp aynı RAM'den 2 tane alın.

Sizden bahsettim. Neyse boş ver.

Arada büyük fark yok. Para varsa monitörü sonra alacaksa R3 3300X tercih etsin. Bütçeyi geçmesin diye 8 GB RAM var. Sonradan arttırılır o bütçe ile monitörlü 16 GB toplayamazsın aynı işlemci ve ekran kartlı. Kasa kötü değil kalite F/P kasa. Monitörü çıkarsam daha mesh hava sirkülasyonu iyi olan kasa alınabilir.

Arada büyük fark yok. Para varsa monitörü sonra alacaksa R3 3300X tercih etsin. Bütçeyi geçmesin diye 8 GB RAM var. Sonradan arttırılır o bütçe ile monitörlü 16 GB toplayamazsın aynı işlemci ve ekran kartlı. Kasa kötü değil kalite F/P kasa. Monitörü çıkarsam daha mesh hava sirkülasyonu iyi olan kasa alınabilir.
Hocam belirttiğim gibi, monitör istemiyor şu an. Kararı değişti arkadaşın. Ryzen 3 3100 önermiştim fakat R5'lerin yayın performansının daha iyi olduğunu söylediler bana. 16GB RAM ve Colorful yerine Galax seçtim. SSD olarak sorunsuz HyperX var. Gayet yerinde bir sistem olduğunu düşünüyorum son attığımın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı