Yayın için i7 6700 ve GTX 1050 Ti sistem yükseltme

2000tl gibi bir fark var bence biriktir RTX serisi al muazzam o kartlar.

Bir öğrenci için o fiyat farkı pek toplanacak cinsten değil. Neredeyse 12-13 bin TL fiyatı var şuan da.

RTX serisi bekleneli veremedi sanırım. Herkes %50 falan daha iyi olacak diyordu ama aralarında hem fiyat farkı çok var hem de değmez. Elindeki bütçeyi arttırmak için işlemcini, anakartını, PSU'nu, ekran kartını sat. Yanına bütçe var ise Ryzen 7 2700X- B450M serisi anakart ve GTX 1070 Ti alabilirsin. Yayınların çok keyifli olacaktır. Hem senin açından hem de izleyici açısından. İşlemci değişikliğine gitmene çok gerek yok. En önemli değişikliğin şu an için PSU olsun. Elinde patlar parçaların zarar görür daha beter hale gelir sistem. Bırak yayını Google bile açmaz.

Önümüzdeki 1-2 ay içinde anakart için 1000 TL bütçe ayırdım. PSU + Kasa değişimini de yapacağım. Eski parçaları satmak yerine küçük kardeşime hazır bir bilgisayar halinde vereceğim. Asıl kafamda ki sorun tam olarak şöyle: Gelmiş olan ama çoğumuzun haberi olmayan ekonomik krizi düşünürsek şuan 3700 TL'ye 1080 almam acaba mantıklı mıdır? Kriz içerisinde bu fiyat düşer mi artar mı?

Bir öğrenci için o fiyat farkı pek toplanacak cinsten değil. Neredeyse 12-13 bin TL fiyatı var şuan da.

Önümüzdeki 1-2 ay içinde anakart için 1000 TL bütçe ayırdım. PSU + Kasa değişimini de yapacağım. Eski parçaları satmak yerine küçük kardeşime hazır bir bilgisayar halinde vereceğim. Asıl kafamda ki sorun tam olarak şöyle: Gelmiş olan ama çoğumuzun haberi olmayan ekonomik krizi düşünürsek şuan 3700 TL'ye 1080 almam acaba mantıklı mıdır? Kriz içerisinde bu fiyat düşer mi artar mı?
Ben 1080 Ti alacaksan diye demiştim de fiyatlar beklediğim gibi olmadı hiç doğrudur ama 1080 Ti almak falan aklında varsa onun yerine RTX 2080 almanı öneriyorum zira ek teknolojiler barındırıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı