Yayın için Mikrofon Önerisi

Beyler uzun araştırmalarım sonucu şu kitap seslendirmek ve yayın yapmak için şu ekipmanlar arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu ikisi mi?
Lastvoice BM800 YouTuber Mikrofon + 7.1 Ses Kartı Seti (Siyah)
Lastvoice BM800 Youtuber Mikrofon + 7.1 Ses Kartı Seti Kitabı
Bu ikisi mi?
3-
Lastvoice BM800 Full Black Set Mikrofon Stand Filtre Ses Kartı
Lastvoice BM800 Full Black Set Mikrofon Stand Filtre Ses Kitabı
Sadece bu mu?
4- Lastvoice BM300 Usb Condenser Mikrofon Stand ve Filtre (BM800 USB): Amazon.com.tr

Yoksa sadece bu mu?
Beyler kafam çok karışık kitap seslendireceğim ve yayın yapacağım. Bir türlü karar veremiyorum. Bu başlıkta açtığım kaçıncı konu oldu bu. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Hocam kulaklığı da ihtiyacım var aslında. Sizin geçen önerdiğiniz boya mikrofon ve sony kulaklık da kafama yattı. Ama mikrofon da önemli ondan dolayı kafam baya karışık. Dediğim gibi bunlar arasında en temiz ses alabileceğim Last voiceler de phantom almadan kullanabileceğim en avantajlı ürünler hangisi. Max bütçe 400₺. Son kez bu başlıkta konu açmak istiyorum. Baya sıkılmaya başladım çünkü. Bu arada laptop için söylüyorum.

Hocam siz ne derseniz onu alacam. Bütçe belli benim için. Mesela yukarıda hem Hp'nin kulaklığını hem o Lastvoice'yi alabilirm. Size göre en kaliteli ses verecek mikrofon ve üstüne kulaklık ta alabilceğim hangisidir?

Maono mikrofonlara bakabilirsin maono au-a04 modelini öneririm yayın için youtubede incelemeleri var
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
incelemiş

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı