600 w psu yeterli midir. 700 w yapayım mı ?Aquarius 7A | Game Garaj bu özellikler iyidir kendinize göre değiştirebilir, başka sitelerden fiyatı indirebilirsiniz.
600 w psu yeterli midir. 700 w yapayım mı ?Aquarius 7A | Game Garaj bu özellikler iyidir kendinize göre değiştirebilir, başka sitelerden fiyatı indirebilirsiniz.
Yükseltmek iyi olur aslında bana göre 600 de yeter.600 w psu yeterli midir. 700 w yapayım mı ?
psu yükseltmek sisteme zarar vermez değil mi?Yükseltmek iyi olur aslında bana göre 600 de yeter.
Aksine zorlanmaz yararlı olur.psu yükseltmek sisteme zarar vermez değil mi?
Elektrik kesintilerine güvenmem ama onu söylemeyi unuttum eğer çok kesiliyorsa oturduğun mahallede ne kadar çok psu yu yükselttin o kadar çökme ihtimali yükseliyor.psu yükseltmek sisteme zarar vermez değil mi?
ne yapmak gerekir sence ?Aksine zorlanmaz yararlı olur.
Elektrik kesintilerine güvenmem ama onu söylemeyi unuttum eğer çok kesiliyorsa oturduğun mahallede ne kadar çok psu yu yükselttin o kadar çökme ihtimali yükseliyor.
5a güzel bir kaç değişiklikle 3060 fazla gelir gibi ya paraya yazık ne oynayacaksınız?ne yapmak gerekir sence ?
Deluxe 5A-RTX3060/Ti - Game Garaj
Deluxe 5A Oyuncu Bilgisayarı AMD işlemcili yeni nesil 3060ti ekran kartlı Deluxe 5A-RTX3060Ti oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
Deluxe 5T10-RTX3060 - Game Garaj
Deluxe 5T-10 Oyuncu Bilgisayarı Intel işlemcili yeni nesil 3060 ekran kartlı Deluxe 5T10-RTX3060 oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
sence hangisi ?
Sana link attıkları zaman nereden bakacaksın?
Elimde kullanmadığım var onu kullansam olur mu? Zaten 1 tane daha alacağım mecbur 144Hz.
1. Telefondan bakmak uzun sürer ve küçük ekran yani.Telefondan bakarım ve Google'a yazarım biter.
Neden mecbur 144 Hz alıyorsunuz?
1. telefondan bakmak uzun sürer ve küçük ekran yani.
2. oyun oynayacak çünkü ekran yenileme hızı 144 olacak daha iyi bir şey.
gereksiz mi diyorsun yani arada 1000 TL fark var Aquarius 7A ile ?5a güzel bir kaç değişiklikle 3060 fazla gelir gibi ya paraya yazık ne oynayacaksınız?
Almışken iyi birşey almak istiyorum hikaye tarzı oyunlar ve online oyunlar oynayacağım.Hikaye oyunu oynayacak ise 144 Hz gereksiz oynadığı oyun türüne bağlı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.